Τροχοί & TIR

Οδηγούμε το Νέο Scania Streamline R 580 4x2 Euro 6

Το νέο V8 Scania Streamline R 580 Euro 6 με τον κινητήρα των 16,4 λίτρων διατίθεται στην ελληνική αγορά, με σειρά βελτιώσεων σε καμπίνα και γραμμή μετάδοσης κίνησης, που αποσκοπούν στη μεγιστοποίηση
από Βασίλης Δαραμούσκας | Τρίτη 03/06/2014 - 09:06
Κοινοποίηση στα Social Media

Το νέο V8 Scania Streamline R 580 Euro 6 με τον κινητήρα των 16,4 λίτρων διατίθεται στην ελληνική αγορά, με σειρά βελτιώσεων σε καμπίνα και γραμμή μετάδοσης κίνησης, που αποσκοπούν στη μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας χωρίς να αλλοιωθεί ο μοναδικός χαρακτήρας των πανίσχυρων οκτακύλινδρων σουηδικών μοντέλων.

Διαθέσιμα είναι εδώ και μερικούς μήνες στην Ελλάδα τα νέα Scania Streamline με νέους κινητήρες Euro 6 V8 όπως και η δεύτερη γενιά των 13λιτρων εξακύλινδρων Euro 6 του κατασκευαστή. Όπως γνωρίζουν οι αναγνώστες μας, Scania Streamline είναι το νέο όνομα όλων των οχημάτων από τις σειρές «G» και «R» των Σουηδών που προορίζονται για εθνική και διεθνή Μεταφορά, και έχει να κάνει με το πακέτο αποδοτικότητας με το οποίο εφοδιάζονται οι συγκεκριμένες εκδόσεις. Η ονομασία προέρχεται από τους περίφημους τράκτορες «Σειράς 3» της εταιρείας του 1991 που το λάνσαραν τότε για πρώτη φορά. Τα νέα Streamline περιλαμβάνουν και τη σειρά R με κινητήρες V8. Είχαμε πρόσφατα στη διάθεσή μας για δοκιμή στην Ελλάδα, τη μεσαία έκδοση ισχύος των καινούργιων V8 Euro 6, ένα R 580 και στο τεύχος Ιουνίου που κυκλοφορεί μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

 

 

Φωτό: Μανώλης Αγριμανάκης

Στο ίδιο τεύχος #314

Διαβάστε επίσης

PreviousNext