Τροχοί & TIR

Οδηγούμε τις νέες εκδόσεις του Ford Transit

Η Ford ολοκληρώνει την, έτσι κι αλλιώς μακροσκελέστατη γκάμα του μεγαλύτερου μοντέλου της σειράς των Transit με ενδιαφέρουσες νέες εκδόσεις αμαξωμάτων, πλαισίων, μεταξονίου και μεταφοράς επιβατών.Συγκεκριμένα, μέχρι το τέλος του 2014, θα αρχίσει η παραγωγή και σταδιακή διάθεση διπλοκάμπινων εκδόσεων ως πλαίσιο (ChassisCab) και έξτρα επιμηκυμένων «SuperJumbo», διπλοκάμπινων van, κόμπι καθώς και κόμπι van. Όλα τα μοντέλα μπορούν να παραγγελθούν άμεσα. Με το εμπορικό λανσάρισμα όλων των παραπάνω κλείνει και τυπικά, η πλήρης ανανέωση των ελαφρών επαγγελματικών της εταιρείας, που ξεκίνησε το Φθινόπωρο του 2012. Στο τεύχος Οκτωβρίου που κυκλοφορεί παρουσιάζουμε και το ολοκαίνουριο Ford Transit AWD και δοκιμάζουμε τις νέες εκδόσεις και τα δυναμικά χαρακτηριστικά των νέων transit σε ιδιαίτερα απαιτητικές διαδρομές. Επιπλέον πληροφορίες δημοσιεύονται και εδώ
από Βασίλης Δαραμούσκας | Τετάρτη 01/10/2014 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Ford ολοκληρώνει την, έτσι κι αλλιώς μακροσκελέστατη γκάμα του μεγαλύτερου μοντέλου της σειράς των Transit με ενδιαφέρουσες νέες εκδόσεις αμαξωμάτων, πλαισίων, μεταξονίου και μεταφοράς επιβατών.Συγκεκριμένα, μέχρι το τέλος του 2014, θα αρχίσει η παραγωγή και σταδιακή διάθεση διπλοκάμπινων εκδόσεων ως πλαίσιο (ChassisCab) και έξτρα επιμηκυμένων «SuperJumbo», διπλοκάμπινων van, κόμπι καθώς και κόμπι van. Όλα τα μοντέλα μπορούν να παραγγελθούν άμεσα. Με το εμπορικό λανσάρισμα όλων των παραπάνω κλείνει και τυπικά, η πλήρης ανανέωση των ελαφρών επαγγελματικών της εταιρείας, που ξεκίνησε το Φθινόπωρο του 2012.

Στο τεύχος Οκτωβρίου που κυκλοφορεί παρουσιάζουμε και το ολοκαίνουριο Ford Transit AWD και δοκιμάζουμε τις νέες εκδόσεις και τα δυναμικά χαρακτηριστικά των νέων transit σε ιδιαίτερα απαιτητικές διαδρομές.

Επιπλέον πληροφορίες δημοσιεύονται και εδώ

 

PreviousNext