Τροχοί & TIR

Scania Streamline Euro 6

Το Πανίσχυρο R 730 Η ναυαρχίδα των οχτακύλινδρων Scania, το πανίσχυρο R 730 με τον Euro 6 V8 κινητήρα είναι το τελευταίο μέλος της νέας σειράς Streamline και κυκλοφορεί ήδη στους ελληνικούς δρόμους.
από Βασίλης Δαραμούσκας | Σάββατο 01/11/2014 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Το Πανίσχυρο R 730

Η ναυαρχίδα των οχτακύλινδρων Scania, το πανίσχυρο R 730 με τον Euro 6 V8 κινητήρα είναι το τελευταίο μέλος της νέας σειράς Streamline και κυκλοφορεί ήδη στους ελληνικούς δρόμους. Τα νέα Scania Streamline Euro 6 είναι διαθέσιμα σε όλες τις χωρητικότητες κινητήρων, με τη ναυαρχίδα της εταιρείας, το R 730 να είναι το τελευταίο όπου τοποθετήθηκε χρονικά ο V8 αντίστοιχων αντιρρυπαντικών προδιαγραφών. Με τη μετάβαση στο Euro 6 για τους V8 της Scania, η κυριότερη αλλαγή υπήρξε η χρήση του μεγαλύτερου μπλοκ χωρητικότητας 16,4 λίτρων για όλες τις εκδόσεις ισχύος, και όχι μόνο το «730» όπως συνέβαινε στο παρελθόν, για τα Euro 5/EEV μοντέλα. Τα Scania V8 είναι τα μοναδικά οχτακύλινδρα Euro 6 της ευρωπαϊκής αγοράς, και επιπλέον διατίθενται και σε τρία επίπεδα ισχύος προσφέροντας επιλογές στους πελάτες.

Γνωρίστε το πανίσχυρο R 730 του κ. Ρουμπάνη που κυκλοφορεί με θάλαμο Lamberet Surer Beef μέσα από τις σελίδες του τεύχους Νοεμβρίου που κυκλοφορεί.

Στο ίδιο τεύχος #319

PreviousNext