Τροχοί & TIR

Στο Νότιο Πήλιο με SETRA S515 HD

Το S515 HD, το νέο υπερυψωμένο μοντέλο στην κατηγορία των 12 μέτρων, προσφέρει εξαιρετικές οδηγικές δυνατότητες, αυξημένες εσωτερικές διαστάσεις και αρκετό χώρο για αποσκευές. Είτε πρόκειται για λεω
από Παύλος Μαυρομύτης | Τετάρτη 01/07/2015 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Το S515 HD, το νέο υπερυψωμένο μοντέλο στην κατηγορία των 12 μέτρων, προσφέρει εξαιρετικές οδηγικές δυνατότητες, αυξημένες εσωτερικές διαστάσεις και αρκετό χώρο για αποσκευές.

Είτε πρόκειται για λεωφορείο των ΚΤΕΛ, είτε για τoυριστικό μεγάλων αποστάσεων, η ευελιξία χρήσης του είναι μεγάλη, πραγματοποιώντας άνετες και ξεκούραστες, για τους επιβάτες, μετακινήσεις.

Η τελευταία προσθήκη στο τροχαίο υλικό του υπεραστικού ΚΤΕΛ νομού Μαγνησίας αφορά στην απόκτηση ενός Setra S515 HD, Euro 6, το οποίο αγοράστηκε από το μέτοχο Δημήτρη Λιούπα, στις αρχές του έτους.

Το λεωφορείο δρομολογήθηκε στις γραμμές της εταιρείας, πραγματοποιώντας δρομολόγια προς τα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά και στις δύσκολες διαδρομές του Πηλίου. Στο τεύχος Ιουλίου που κυκλοφορεί , με κατεύθυνση τα χωριά του Νότιου Πηλίου ακολουθούμε τον οδηγό του S515 HD, Κώστα Πρώϊα απολαμβάνοντας την άνεση του λεωφορείου και τα πανέμορφα τοπία της περιοχής...

Στο ίδιο τεύχος #324

Διαβάστε επίσης

PreviousNext