Τροχοί & TIR

Νέο Nissan Navara NP300

Άνεση, Γκάζι και Επιδόσεις Οδηγούμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το νέο Nissan NP300 Navara, και καταγράφουμε τα δυναμικά χαρακτηριστικά, τις επιδόσεις, την εκμετάλλευση και την αποδοτικότητα του pick
από Βασίλης Δαραμούσκας | Τρίτη 01/12/2015 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Άνεση, Γκάζι και Επιδόσεις

Οδηγούμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το νέο Nissan NP300 Navara, και καταγράφουμε τα δυναμικά χαρακτηριστικά, τις επιδόσεις, την εκμετάλλευση και την αποδοτικότητα του pick-up στο οδικό δίκτυο της χώρας μας. O αντικαταστάτης ενός από τα πιο δημοφιλή οχήματα της αγοράς ξεκινά σύντομα την εμπορική του πορεία με πολλές πρωτιές και τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται πρώτη φορά σε ελαφρύ ημιφορτηγό.

Ταυτόχρονα με την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του νέου Nissan NP300 Navara στην Έκθεση της Φρανκφούρτης 2015, είχαμε το αυτοκίνητο διαθέσιμο για την πρώτη, εκτεταμένη δοκιμή επί ελληνικού εδάφους.

Το αυτοκίνητο θα βρίσκεται στις ελληνικές εκθέσεις της Nissan τον προσεχή Ιανουάριο, ταυτόχρονα με την υπόλοιπη Ευρώπη. Οι βελτιώσεις στο ευρωπαϊκό Navara όπως έχουμε αναφέρει είναι τόσες και τέτοιας έκτασης που, είναι σχεδόν διαφορετικό μοντέλο από το αντίστοιχο για τις υπόλοιπες αγορές, κυρίως της Ασίας.

Σημαντικά αυξημένη στρεπτική ακαμψία, ανώτερο επίπεδο ραφιναρίσματος και φινιρίσματος, και γενικά, πλήρης προσαρμογή στα ευρωπαϊκά οδηγικά «ήθη» χαρακτηρίζουν την ευρωπαϊκή εκδοχή του ιαπωνικού pick-up.

PreviousNext