Τροχοί & TIR

Τα νέα Pick Up του 2016

Όλα δείχνουν πως το 2015 ήταν η χρονιά των pick-up. Μέσα σε μερικούς μήνες είχαμε πραγματική υπερπαραγωγή νέων μοντέλων, τα οποία συνιστούν πραγματικό εξελικτικό άλμα στην κατηγορία. Ασιάτες και Ευρ
από Βασίλης Δαραμούσκας | Τρίτη 01/12/2015 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Όλα δείχνουν πως το 2015 ήταν η χρονιά των pick-up. Μέσα σε μερικούς μήνες είχαμε πραγματική υπερπαραγωγή νέων μοντέλων, τα οποία συνιστούν πραγματικό εξελικτικό άλμα στην κατηγορία. Ασιάτες και Ευρωπαίοι κατασκευαστές παρουσίασαν οχήματα με δυνατότητες και ανέσεις πρωτόγνωρες για την κατηγορία. Φέτος, τεχνολογικά, έχουμε μία μεγάλη πρόοδο –τα «αγροτικά» έχουν μεγαλύτερο κύκλο ζωής από τα επιβατικά, και κάθε καινούργια γενιά συνοδεύεται από θεαματικές βελτιώσεις.

Βρεθήκαμε λοιπόν, πρόσφατα, στη Νορβηγία για τη μεγάλη συγκριτική δοκιμή για την ανάδειξη του καλύτερου ελαφρού ημιφορτηγού/pick-up της ευρωπαϊκής αγοράς. Το Τ&T εκπροσωπεί την Ελλάδα στη διεθνή επιτροπή κρίσης για την ανάδειξη του καλύτερου ελαφρού ημιφορτηγού της χρονιάς, IPUA 2016 (International Pick-Up Award).

Συμμετείχαν τα 16 κορυφαία έντυπα του ειδικού Τύπου της Ευρώπης, και μετά από ψηφοφορία και καταγραφή των στοιχείων εκμετάλλευσης και των δυναμικών χαρακτηριστικών των οχημάτων αναδείχθηκε ο νικητής του «International Pick-Up Award 2016».

PreviousNext