Τροχοί & TIR

Isuzu Novo & Visigo

ISUZU NOVO Με μεταφορική ικανότητα στον στάνταρ τύπο 27+1 θέσεις, ο πελάτης μπορεί εναλλακτικά να επιλέξει τη διάταξη 23+1+1 ή την 29+1 στο ίδιο πάντα λεωφορείο το οποίο διαθέτει επίσης διαμπερείς μ
από Μανώλης Αγριμανάκης | Τετάρτη 01/06/2016 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

ISUZU NOVO

Με μεταφορική ικανότητα στον στάνταρ τύπο 27+1 θέσεις, ο πελάτης μπορεί εναλλακτικά να επιλέξει τη διάταξη 23+1+1 ή την 29+1 στο ίδιο πάντα λεωφορείο το οποίο διαθέτει επίσης διαμπερείς μπαγκαζιέρες για αμφίπλευρη φόρτωση αποσκευών και , στο εσωτερικό «καπελιέρες» με αρκετό βάθος για την τοποθέτηση των μικροαποσκευών των επιβατών. Στην όποια επιλογή θέσεων επιβατών ο χώρος οδήγησης παραμένει στις ίδιες ευρύχωρες διαστάσεις με προηγμένη και σωστή ομαδοποίηση των χειριστηρίων, ικανοποιητική ευκρίνεια των ενδείξεων στο κεντρικό ταμπλό, βολική θέση του επιλογέα ταχυτήτων και με άνετη τη θέση του οδηγού.

Ιδιαίτερα προσεγμένο είναι το εσωτερικό του NOVO με έμφαση στον τύπο καθισμάτων με κυρτή πλάτη, πιο «φουσκωτό» προσκέφαλο και υποβραχιόνιο. Ο συνδυασμός εξάλλου των χρωμάτων των επενδύσεων και οι ποιοτικές κουρτίνες δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για τους ταξιδιώτες.

Σε μια σύντομη διαδρομή στο κέντρο των Αθηνών, το NOVO επέδειξε εκπληκτική ευελιξία μέσα στην κίνηση με εύκολες για τον οδηγό αλλαγές λωρίδων και πραγματοποίηση στροφών ακολουθώντας τα ΙΧ αυτοκίνητα, χωρίς δηλαδή να χρειάζεται ν’ ανοίξει προς τα άκρα για να χωρέσει στην στροφή. Ανάλογη φυσικά θα είναι και η ευελιξία του NOVO στους στενούς δρόμους των νησιών μας και σε κάθε σημείο που ο οδηγός θα πρέπει να μανουβράρει.

Στην ευκολία αυτή, συντελούν φυσικά οι διαστάσεις του λεωφορείου, με μήκος μόλις 7.305 χιλιοστών σε συνδυασμό με τους κοντούς προβόλους – 1.650 χιλ. μπροστά και 2.270 χιλ. πίσω. Θα πρέπει επίσης να επισημάνουμε την απουσία κραδασμών στο εσωτερικό του λεωφορείου καθώς και την ικανοποιητική απόδοση του κλιματιστικού.

VISIGO 37+1+1

Το πολυτελές πούλμαν της ISUZU στην καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση για τον ιδιοκτήτη του.

Το VISIGO στην στάνταρ έκδοση του με μήκος 9.560 χιλ. φιλοξενεί 37 επιβάτες και ξεναγό, διαθέτει μπαγκαζιέρα αμφίδρομης φόρτωσης (ανοιχτή) 5,5 κ.μ. κάθετα ανοιγόμενη και ένα πλούσιο σε εξοπλισμό σαλόνι.

Έτσι, στον στάνταρ εξοπλισμό του λεωφορείου παρατηρούμε αυτοματοποιημένο κλίμα θέρμανσης – ψύξης με ψηφιακό κοντρόλ, προθερμαντήρα Webasto, Air Conditioner με ξεχωριστή παροχή μόνο για το κόκπιτ του οδηγού, ξεθάμπωμα παρμπρίζ καιακόμα: Cruise Control, ριτάρντερ, κάμερα οπισθοπορείας και αισθητήρα parking.

Πολυτελή καθίσματα επιβατών με συνδυασμό υφάσματος και δερματίνης, υποβραχιόνιο, διχτάκι με δίσκο, ατομικό σποτάκι για διάβασμα και κουμπάκι κλήσης συνοδού. Το ταξίδι γίνεται πιο ευχάριστο χάρη στο πανοραμικό παράθυρο οροφής, την απουσία θορύβων και τον απαλό φωτισμό με λεντάκια.

Από την πλευρά του, ο οδηγός έχει στη διάθεσή του κάθισμα με αεροανάρτηση, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέφτες και παράθυρο ηλεκτρικής λειτουργίας, εργονομικό ταμπλό, μοντέρνας σχεδίασης τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων. Το σετ των multimedia περιλαμβάνει MP3, DVD, GPS, USB και οθόνη αφής 7 ιντσών. Τον εξοπλισμό συμπληρώνουν η μικροφωνική εγκατάσταση, το μόνιτορ/LCD, το βαθύ ψυγείο στο ταμπλό καθώς και βραστήρας νερού για καφέ, τσάι κ.λ.π.

Περνώντας στη γραμμή κίνησης του λεωφορείου, έχουμε τονκινητήρα Cummins 6,7 λίτρων Euro 6, με ισχύ 244 HP στις 2.100 σαλ και ροπή 1.000 Nm μεταξύ 1.200 και 1.600 σαλ. Το σασμάν είναι της ZF, 6άρι αυτοματοποιημένο, με ομαλές αλλαγές.

Η πέδηση ενισχύεται από μηχανόφρενο και ριτάρντερ ενώ το σύστημα ευστάθειας ESC είναι στάνταρ.

Σημειώνουμε επίσης, ότι το ντεπόζιτο έχει χωρητικότητα 250 λίτρων και του AdBlue 19 λίτρων.

Γενικά, θα λέγαμε, το VISIGO, διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για ένα ευχάριστο ταξίδι, καλύπτει όλες τις προδιαγραφές Ε.Ε. και γίνεται ελκυστικό χάρη στις 37 θέσεις επιβατών

PreviousNext