Τροχοί & TIR

Transport Show Πρεμιέρες: Ford Vans

Η Ford Motor Hellas,σε ένα μοντέρνο και μεγάλο περίπτερο εκπροσωπήθηκε από τον επίσημο διανομέα της, τη Ford Σφακιανάκης, δείχνοντας το σύνολο σχεδόν της γκάμας ελαφρών επαγγελματικών της. Στον εκθε
Τρίτη 01/11/2016 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Ford Motor Hellas,σε ένα μοντέρνο και μεγάλο περίπτερο εκπροσωπήθηκε από τον επίσημο διανομέα της, τη Ford Σφακιανάκης, δείχνοντας το σύνολο σχεδόν της γκάμας ελαφρών επαγγελματικών της. Στον εκθεσιακό της χώρο αλλά και στα test drives υπήρχε μόνιμος συνωστισμός καθώς, οι Έλληνες επαγγελματίες προτιμούν μαζικά τα LCV του κατασκευαστή, από την οικογένεια των Transit, μέχρι το εντυπωσιακό ελαφρύ ημιφορτηγό Ranger. Τέσσερα Transit και το εντυπωσιακό νέο Ranger στην κορυφαία έκδοση Wildtrak. Το Ranger μετά το πολύ πρόσφατο και εκτεταμένο facelift είναι το πιο πλούσια εξοπλισμένο ελαφρύ ημιφορτηγό που μπορεί να αγοράσει κάποιος αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Ο διάκοσμος και το επίπεδο εξοπλισμού είναι μοναδικά –ακόμη και το ταμπλό είναι επενδυμένο με δέρμα με παχιά πορτοκαλί ραφή. Μεγάλο το ενδιαφέρον για το πρωτοεμφανιζόμενο στην Ελλάδα Ford Tourneo Custom, μία πολύ εντυπωσιακή εκδοχή του γνωστού μοντέλου, με υψηλού επιπέδου εξοπλισμό και κορυφαία εκμετάλλευση, η οποία απευθύνεται στην κατηγορία των οχημάτων για υπηρεσίες VIP transfer ή ως ένα από τα καλύτερα πολυμορφικά οχήματα της αγοράς για ιδιωτική χρήση.

Η Σφακιανάκης έδειξε επίσης, εκπροσώπους όλης της οικογένειας των Transit, από το μικρό Connect έως 18θέ- σιο λεωφορείο Transit. Οι επαγγελματίες ενημερώθηκαν από τα εξειδικευμένα στελέχη της Ford Σφακιανάκης για όλες τις αλλαγές στη γραμμή μετάδοση κίνησης των Euro 6 μοντέλων.

Αναλυτική παρουσίαση στο τεύχος Νοεμβρίου που κυκλοφορεί.

Στο ίδιο τεύχος #343

PreviousNext