Τροχοί & TIR

3.000 Επικαθήμενα Schmitz για τη DSV Road Holding

Ξεκίνησαν οι παραδόσεις των 3.000 επικαθήμενων Schmitz Cargobull προς την DSV Road Holding NV Δανίας μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες μεταφορών και Logistics στην Ευρώπη ο στόλος της οποίας αριθμεί
Παρασκευή 24/02/2017 - 17:54
Κοινοποίηση στα Social Media

Ξεκίνησαν οι παραδόσεις των 3.000 επικαθήμενων Schmitz Cargobull προς την DSV Road Holding NV Δανίας μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες μεταφορών και Logistics στην Ευρώπη ο στόλος της οποίας αριθμεί 10.000 οχήματα.

Τα επικαθήμενα είναι όλα κουρτίνες του τύπου S.CS απλά και Mega όλα με εξοπλισμό μεταφοράς τους και από σιδηροδρόμους. Ιδιαιτερότητα στην παραγγελία αποτελεί η απαίτηση της DSV να τοποθετηθούν σε όλα τα τρέιλερ λάστιχα με το στεγανωτικό υλικό Ultra Spal. Αυτό διοχετεύεται μαζί με τον αέρα μέσω της βαλβίδας στο εσωτερικό του ελαστικού και έχει τη δυνατότητα να συσσωρεύεται στο σημείο που το ελαστικό χάνει αέρα και να το σφραγίζει.

Με τον τρόπο αυτό, τα ελαστικά διατηρούν την πίεση που πρέπει να έχουν με ευεργετικές επιπτώσεις στην οικονομία καυσίμου, στη μείωση των φθορών του πέλματος και στη συμπεριφορά του επικαθήμενου κατά την κύλιση.

PreviousNext