Τροχοί & TIR

Ελαστικά για στόλους επαγγελματικών οχημάτων.

Τα ελαστικά για φορτηγά και λεωφορεία είναι βιομηχανικά προϊόντα, τα οποία θα πρέπει να επιλέγονται προσεκτικά για να ταιριάζουν με τα εναλλασσόμενα και διάφορα περιβάλλοντα λειτουργίας. Και όπως σε
Δευτέρα 02/01/2017 - 15:25
Κοινοποίηση στα Social Media

Τα ελαστικά για φορτηγά και λεωφορεία είναι βιομηχανικά προϊόντα, τα οποία θα πρέπει να επιλέγονται προσεκτικά για να ταιριάζουν με τα εναλλασσόμενα και διάφορα περιβάλλοντα λειτουργίας. Και όπως σε κάθε βιομηχανικό προϊόν, η συντήρησή του είναι ζωτικής σημασίας προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής και αποδοτική λειτουργία του.

Η εγγυημένη ποιότητα, οι επαγγελματικές συμβουλές και η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου αποτελούν βασικούς παράγοντες επιτυχίας και εξασφαλίζουν τη μέγιστη αξία για κάθε ελαστικό φορτηγού ή λεωφορείου. Αυτός είναι ο λόγος που η GITI σχηματίζει ισχυρές εταιρικές σχέσεις με εταιρείες φορτηγών και λεωφορείων σε όλο τον κόσμο.

Η GITI προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε ελαστικά και υπηρεσίες που βελτιστοποιούν το κόστος λειτουργίας τους και ενισχύουν την ανταγωνιστικότητά τους.

Η Κίνα είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές ελαστικών φορτηγών και λεωφορείων. Η GITI Tires έχει αποκτήσει σε βάθος γνώση της αρχικής αγοράς και συνεργάζεται με τους κατασκευαστές οχημάτων προκειμένου να αναπτύξουν καινοτόμες λύσεις για την παροχή των υπηρεσιών που προσδοκούν. Σήμερα, GITI Tire παρέχει τα προϊόντα της στους 10 καλύτερους Κινεζικούς και Αμερικανικούς κατασκευαστές εμπορικών οχημάτων και έχει καταφέρει να είναι το προϊόν πρώτης τοποθέτησης σε αρκετά οχήματα.

Η GTradial γίνεται GITI με σκοπό να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες και προϊόντα στους τελικούς χρήστες αλλά και τις συνεργαζόμενες εταιρείες που εξοπλίζουν τον στόλο τους.

GITI - Πάτημα εμπιστοσύνης !

PreviousNext