Τροχοί & TIR

MAN και με Λιοντάρι το νέο ελαφρύ επαγγελματικό TGE

Με το λέοντα στη μάσκα και τη μάρκα MAN θα κάνει την εμφάνισή του το νεότερο μέλος της οικογένειας, το MAN TGE με το οποίο ο όμιλος εισέρχεται δυναμικά στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών αυτο
Τετάρτη 11/11/2015 - 11:24
Κοινοποίηση στα Social Media

Με το λέοντα στη μάσκα και τη μάρκα MAN θα κάνει την εμφάνισή του το νεότερο μέλος της οικογένειας, το MAN TGE με το οποίο ο όμιλος εισέρχεται δυναμικά στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων καλύπτοντας ταυτόχρονα το κενό από τους 3 μέχρι τους 7 τόνους μετά τους οποίους αρχίζει η σειρά των TGL.

Το αναμενόμενο TGE θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση ΙΑΑ το Σεπτέμβρη του 2016 στο Αννόβερο, ενώ είναι πιθανό να εμφανιστεί τον επόμενο μήνα στην έκθεση Transport Show 2016 που θα γίνει τον Οκτώβρη στο MEC Παιανίας.

Το TGE βασισμένο στο σασί του VW Crafter θα παράγεται και αυτό στην πόλη Wryesnia της Πολωνίας σε παράλληλες γραμμές παραγωγής και θα εξοπλίζεται με σύγχρονους κινητήρες πετρελαίου, κιβώτια αυτόματα ή μηχανικά και με προηγμένα συστήματα ασφαλείας.

Έτοιμο για δουλειά

Το MAN TGE θα είναι διαθέσιμο όχι μόνο σε σασί, αλλά και με έτοιμες υπερκατασκευές που θα περιλαμβάνουν πάνελ βαν, καρότσες με ή χωρίς ανατροπή, recover, καθώς και υπερκατασκευές για την τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως συλλογής ανακυκλώσιμων σκουπιδιών, «αλυσιδάκια», ελαφρά πυροσβεστικά κ.α.

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της MAN Truck & Bus, Joachim Drees, πολλοί πελάτες της MAN έχουν ανάγκη από οχήματα αυτής της κατηγορίας: «Με την παρουσίαση του νέου MAN στην ελαφρά κατηγορία επαγγελματικών οχημάτων, κάτω από τη σειρά MAN TGL, κάνουμε την είσοδό μας σε μια νέα αγορά. Πολλοί πελάτες μας που δραστηριοποιούνται στη βαρέα κατηγορία οχημάτων έχουν ανάγκη και από ελαφρά επαγγελματικά οχήματα και έτσι το MAN TGE αποτελεί μια έξυπνη προσθήκη στην ήδη εδραιωμένη σειρά οχημάτων της εταιρείας.

Γνωρίζουμε με ακρίβεια τις ανάγκες των πελατών μας και τους τομείς της δραστηριότητάς τους και προσφερόμενες λύσεις οχημάτων και υπερκατασκευών θα καλύψουν τις επαγγελματικές τους ανάγκες. Οι επαγγελματικές λύσεις και οι υπηρεσίες υψηλού επιπέδου της MAN θα ορίσουν νέα πρότυπα σε αυτή την κατηγορία και είμαι σίγουρος ότι οι πελάτες στην ελαφρά κατηγορία επαγγελματικών οχημάτων θα ενθουσιαστούν με αυτές».

PreviousNext