Τροχοί & TIR

Νέο Hyundai Van H350

"Φουντώνει" ο ανταγωνισμός στα ελαφρά επαγγελματικά στην Ευρώπη καθώς όλοι διεκδικούν μερίδιο από την "πίτα" των LCV με απανωτά λανσαρίσματα νέων van σε όλα τα τονάζ. Τα πράγματα για τους Ευρωπαίους κατασκευαστές αναμένεται να δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο καθώς στην αγορά εισέρχονται ασταμάτητα νέοι "παίκτες". Συγκεκριμένα, η Hyundai μόλις έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα επίσημα σκίτσα από το νέο (μεγάλο) van που θα παρουσιάσει σε παγκόσμια πρεμιέρα στην Έκθεση ΙΑΑ 2014, στο Αννόβερο της Γερμανίας. Ο κορυφαίος κατασκευαστής της Ν. Κορέας, και ένας από τους μεγαλύτερους του πλανήτη, θέλει να ισχυροποιήσει τη θέση του στην ευρωπαϊκή αγορά ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (LCV) και το νέο H350 αναμένεται να είναι προσελκύσει πάνω του όλα τα βλέμματα στην ΙΑΑ 2014. Το όχημα έχει εξελιχθεί με γνώμονα τις απαιτήσεις των οδηγών και εταιρειών στην Ευρώπη, και θα λανσαριστεί αρχικά σε εκδόσεις πάνελ βαν, minibus/μεταφοράς προσωπικού και σασί/πλαίσιο.
από Βασίλης Δαραμούσκας | Πέμπτη 04/09/2014 - 17:35
Κοινοποίηση στα Social Media

"Φουντώνει" ο ανταγωνισμός στα ελαφρά επαγγελματικά στην Ευρώπη καθώς όλοι διεκδικούν μερίδιο από την "πίτα" των LCV με απανωτά λανσαρίσματα νέων van σε όλα τα τονάζ. Τα πράγματα για τους Ευρωπαίους κατασκευαστές αναμένεται να δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο καθώς στην αγορά εισέρχονται ασταμάτητα νέοι "παίκτες". Συγκεκριμένα, η Hyundai μόλις έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα επίσημα σκίτσα από το νέο (μεγάλο) van που θα παρουσιάσει σε παγκόσμια πρεμιέρα στην Έκθεση ΙΑΑ 2014, στο Αννόβερο της Γερμανίας. Ο κορυφαίοςς κατασκευαστής της Ν. Κορέας, και ένας από τους μεγαλύτερους του πλανήτη, θέλει να ισχυροποιήσει τη θέση του στην ευρωπαϊκή αγορά ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (LCV) και το νέο H350 αναμένεται να είναι προσελκύσει πάνω του όλα τα βλέμματα στην ΙΑΑ 2014. Το όχημα έχει εξελιχθεί με γνώμονα τις απαιτήσεις των οδηγών και εταιρειών στην Ευρώπη, και θα λανσαριστεί αρχικά σε εκδόσεις πάνελ βαν, minibus/μεταφοράς προσωπικού και σασί/πλαίσιο.

Τα σκίτσα πρέπει να απεικονίζουν με σημαντική ακρίβεια το μοντέλο παραγωγής, και σύμφωνα με τους σχεδιαστές και μηχανικούς εξέλιξης, το Hyundai H350 δημιουργήθηκε πάνω στο τρίπτυχο «αποδοτικότητα, πρακτικότητα και μοντέρνο σχεδιασμό». Ξεχωρίζει η εξαγωνική γρίλια –σήμα κατατεθέν των επιβατικών τελευταίας γενιάς της εταιρείας- και τα εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα ημέρας με LED. Ωφέλιμος όγκος στην καμπίνα και χώρος φόρτωσης στην κλούβα είναι σύμφωνα με την εταιρεία πολύ μεγάλοι, χωρίς επί του παρόντος να ανακοινώνονται νούμερα. Το ωφέλιμο θα αγγίζει τους 1,4 τόνους και η ικανότητα ρυμούλκησης τρέιλερ τους 2,5. Το νέο van θα κατασκευάζεται στην Τουρκία από τη γνωστή Karsan Otomotiv, και τα αποκαλυπτήρια θα λάβουν χώρα στις 24 Σεπτεμβρίου στο Αννόβερο, με τη συντακτική ομάδα του Τ&Τ που θα βρίσκεται στη Γερμανία να καλύπτει την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Hyundai με πλούσιο φωτορεπορτάζ.

Διαβάστε επίσης

PreviousNext