Τροχοί & TIR

Πρώτα "Επίσημα" Σχέδια για τα Νέα Opel Vivaro και Renault Trafic

Ταυτόχρονη ανακοίνωση είχαμε από Renault και Opel ότι, το καλοκαίρι του 2014 αναμένεται να ξεκινήσει η εμπορική πορεία των ολοκαίνουργιων Trafic και Vivaro. Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε από τα δύο σκίτσ
Τρίτη 18/02/2014 - 02:38
Κοινοποίηση στα Social Media

Ταυτόχρονη ανακοίνωση είχαμε από Renault και Opel ότι, το καλοκαίρι του 2014 αναμένεται να ξεκινήσει η εμπορική πορεία των ολοκαίνουργιων Trafic και Vivaro. Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε από τα δύο σκίτσα που μπορείτε να δείτε, και τα οποία δίνουν μία καλή γεύση της τελικής μορφής των οχημάτων παραγωγής. Τα δύο βαν θα συνεχίζουν να είναι, επί της ουσίας πανομοιότυπα, με μόνη διαφορά κάποιες σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Η παγκόσμια πρεμιέρα τους θα γίνει τον προσεχή Απρίλιο, στο Σαλόνι Επαγγελματικού Αυτοκινήτου στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα νέα, μεσαία μοντέλα των δύο εταιρειών θα βασίζονται σε καινούργιες πλατφόρμες, κινητήρες και γραμμή μετάδοσης κίνησης. Renault και Opel υπόσχονται σειρά τεχνολογικών καινοτομιών, κορυφαίο επίπεδο αποδοτικότητας και εξοπλισμό άνεσης που δεν είναι συνηθισμένος στην κατηγορία. Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα στην ιστοσελίδα μας, καθώς και στο Τ&Τ.

PreviousNext