Παρουσιάσεις

Τα νέα οχήματα «χτίστηκαν» πάνω στην πρωτοποριακή πλατφόρμα EMP2 της PSA και συνοδεύονται από μοναδικό ραφινάρισμα, ποιότητα κύλισης και σχεδόν απόλυτη εκμετάλλευση.

Συμφωνία Χαρακτήρων

Έχουν περάσει κάτι παραπάνω από δώδεκα μήνες από τη στιγμή που η PSA εξαγόρασε την Opel από τη GM, και τα πρώτα δείγματα γραφής μετά και τη δημοσίευση των πρώτων οικονομικών αποτελεσμάτων, είναι...

Το ηλεκτρικό ΜΑΝ eTruck η μέγιστη αυτονομία του οποίου φτάνει τα 200 χιλιόμετρα και εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα στο κέντρο του πλαισίου του, με απόδοση 264 kW και μέγιστη ροπή 3.100 Nm.

Τα ηλεκτρικά της MAN

Ηλεκτρική κινητικότητα, ψηφιοποίηση, αυτόνομη οδήγηση ήταν μερικά από τα βασικά θέματα που ανέπτυξαν οι υπεύθυνοι της ΜΑΝ Truck & Bus στο περίπτερο της γερμανικής εταιρείας, συνοδευόμενα φυσικά...

Το DAF LF Electric εξοπλίζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα της Cummins, ο οποίος αποδίδει 266 ίππους ισχύος (μέγιστη τιμή: 340 hp). Το φορτηγό των 19 τόνων διαθέτει μπαταρίες έως και 222 kWh, που του προσδίδουν αυτονομία μέχρι και 220 χλμ.

DAF Innovative Trucks

Έχοντας 90 χρόνια ζωής, η DAF Trucks εξελίσσει εντατικά τα νέα της -αμιγώς ηλεκτρικά και υβριδικά- φορτηγά (Electric & Hybrid Innovation Trucks), τα οποία θα αρχίσουν μέσα στην επόμενη χρονιά να...

Διάνα με την πρώτη, για το πανίσχυρο ηλεκτρικό Lion’s City E της ΜΑΝ που διαθέτει εντυπωσιακή ισχύ και αυτονομία.

Εδώ είναι το ταξίδι

Οι λεωφορειούχοι και επαγγελματίες της οδικής μεταφοράς επιβατών που επισκέφτηκαν την ΙΑΑ 2018 πρέπει να έφυγαν με ανάμεικτα συναισθήματα.

Στο μοντέλο Arocs εφαρμόζονται αρκετές καινοτομίες από τη νέα γενιά Actros, όπως το Mirror Cam (αντικαθιστά τους καθρέφτες), το Active Brake Assist 5, το Multimedia Cockpit, καθώς και το βελτιωμένο PPC.

Mercedes-Benz ηλεκτρικά και NGT

Δυναμική και εντυπωσιακή, τόσο σε έκταση όσο και σε εκθέματα, ήταν η παρουσία της Mercedes-Benz στην 67η ΙΑΑ.

Το Krone Profi Liner City, είναι ένα επικαθήμενο κουρτίνα χαμηλού ύψους που εξοπλίζεται με σύστημα διεύθυνσης Tridec. Έχει μήκος φόρτωσης 11.025 χλστ. και ύψος φόρτωσης 2.480 χλστ. και φέρει πλευρικές κουρτίνες.

Νέα Krone για πόλεις και λιμάνια

Δύο νέα προϊόντα για τα logistics των πόλεων, αλλά και των container, λανσάρει η Krone. Πρόκειται για το μονού άξονα επικαθήμενο Profi Liner City, αλλά και το σασί μεταφοράς container, Box Liner.

Αγκαλιά με τον πέμπτο τίτλο της καριέρας του βρίσκεται ο Jochen Hahn, μετά από τη νίκη του στην τρίτη κούρσα του Zolder, η οποία ήταν και η όγδοη της φετινής σεζόν. Με δύο αγώνες να υπολείπονται, η διαφορά του από τον Adam Lacko βρίσκεται στους 66 βαθμούς.

Συναρπαστικό θέαμα σε Most και Zolder

Στην Τσεχία και το Βέλγιο πραγματοποιήθηκαν ο 5ος και ο 6ος γύρος αντίστοιχα του φετινού FIA European Truck Racing Championship. Στις πίστες Autodrom Most και Circuit Zolder για μία ακόμα φορά το...

Η πρώτη διαδραστική λύση τηλεματικής της Knorr-Bremse ονομάζεται «TruckServices ProFleet Connect» και μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε φορτηγά όσο και σε επικαθήμενα.

Η Knorr-Bremse αναβαθμίζει τα φορτηγά

Καθώς μελλοντικά, το κάθε φορτηγό θα αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου δικτύου Logistics, η μεταξύ τους συνδεσιμότητα θα συμβάλλει καταλυτικά στην απόδοση του στόλου.