Τροχοί & TIR

Η κορυφαία βράβευση στο Iveco Daily Tourys

Το κορυφαίο βραβείο «Διεθνές Minibus για το έτος 2017» απέσπασε το νέο Daily Tourys χάρη στις εξαιρετικές του επιδόσεις όπως κατεγράφησαν σε πραγματικές οδικές συνθήκες με ανηφορικά και κατηφορικά τ
Τρίτη 04/07/2017 - 14:20
Κοινοποίηση στα Social Media

Το κορυφαίο βραβείο «Διεθνές Minibus για το έτος 2017» απέσπασε το νέο Daily Tourys χάρη στις εξαιρετικές του επιδόσεις όπως κατεγράφησαν σε πραγματικές οδικές συνθήκες με ανηφορικά και κατηφορικά τμήματα και διαδρομές σε αυτοκινητόδρομο, σε δρόμους περιορισμένου πλάτους και πλήθος άλλων συνθηκών, σχετικές με την άνεση των επιβατών, τον εξοπλισμό του κ.α.

Το βραβείο ανακοινώθηκε στα εγκαίνια της Έκθεσης FIAA 2017 που πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη. Ο Tom Terjesen, Πρόεδρος της επιτροπής “Bus & Coach of the Year”, αιτιολόγησε ως εξής την επιλογή της επιτροπής: «Το Daily Tourys της IVECO συνδυάζει ένα αμάξωμα υψηλής ποιότητας με τη μέγιστη άνεση για τους επιβάτες. Το σύστημα μετάδοσης με τον ισχυρό κινητήρα ντίζελ Euro 6 και το καλύτερο κιβώτιο ταχυτήτων της κατηγορίας προσφέρουν μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία. Η μεγάλη χωρητικότητα φορτίου και η έξυπνη λύση της προσθήκης μιας πόρτας στο εσωτερικό του χώρου αποσκευών προσφέρουν ακόμη περισσότερο χώρο όταν παραστεί ανάγκη. Το γεγονός ότι πρόκειται για ένα minibus που κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στο εργοστάσιό του, καθιστά τη συντήρηση και το σέρβις πιο αποτελεσματικά σε όλους τους ευρωπαϊκούς δρόμους».

Η δοκιμή του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR πραγματοποιήθηκε νωρίτερα, το Μάιο του 2016 με το Daily Tourys Euro 6 που μας διέθεσε η αντιπροσωπεία της Iveco Π. Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ στην κορυφαία έκδοση Hi-Matic, αυτή με το 8άρι αυτόματο κιβώτιο της ZF, και στο μεγαλύτερο μήκος αμαξώματος των 7.515 χιλιοστών με 19+1 θέσεις και μπαγκαζιέρα με χωρητικότητα 2,5 m3, τη μεγαλύτερη στην κατηγορία του.

Η εταιρεία «Παύλος Ι. Κοντέλλης Α.Ε.Β.Ε» διαθέτει ετοιμοπαράδοτο στοκ σε λεωφορεία Daily Line minibus μεταφοράς προσωπικού και τουριστικό Daily Tourys.

Για πληροφορίες καλέστε στο 210-3408800.

Διαβάστε αναλυτικά τους λόγους που το ανέδειξαν και τις εντυπώσεις μας από τη δοκιμή στο τεύχος Ιουλίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

PreviousNext