Τροχοί & TIR

Βραβείο καινοτομίας στην Kässbohrer

Νικήτρια στην κατηγορία «Chassis» των φετινών βραβείων «Trailer Innovation Award 2019» αναδείχθηκε η Kässbohrer, με την απονομή να λαμβάνει χώρα στην 67η έκθεση ΙΑΑ στο Ανόβερο της Γερμανίας. Το βρα
Τετάρτη 10/10/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Νικήτρια στην κατηγορία «Chassis» των φετινών βραβείων «Trailer Innovation Award 2019» αναδείχθηκε η Kässbohrer, με την απονομή να λαμβάνει χώρα στην 67η έκθεση ΙΑΑ στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Το βραβευθέν μοντέλο είναι το σασί για κοντέινερ K.SHG AVMH, του οποίου η καινοτόμος οκταγωνική σχεδίαση του κεντρικού του πλαισίου, λύνει τα ζητήματα στρεπτικής ακαμψίας που ταλαιπωρούν εδώ και 30 χρόνια την αγορά, προκαλώντας μόνιμη ζημιά στα επικαθήμενα.

Το μοντέλο της Kässbohrer είναι το μόνο της αγοράς με αυτό το σχεδιασμό, καθώς οι υπόλοιπες προτάσεις του ανταγωνισμού διαθέτουν ορθογώνια πλαίσια, τα οποία δημιουργούν μια σειρά από στρεπτικά ζητήματα κατά την εκτέλεση των λειτουργιών προέκτασης, που οδηγούν σε βλάβες ή ακόμα και σε καταστροφή των τρέιλερ.

Από την άλλη, το οκταγωνικό κεντρικό πλαίσιο του Kässbohrer Multifunctional Container Chassis K.SHG AVMH, όπως είναι το πλήρες όνομά του, επιτρέπει τη μείωση όλων των δυνάμεων που ασκούνται στα συγκολλημένα εξαρτήματα, μειώνοντας στο μέγιστο δυνατό βαθμό τα φορτία που δέχεται ολόκληρο το σασί. Τέλος, οι μπροστινές, μεσαίες και οπίσθιες προεκτάσεις (συρτάρια), αλλά και οι εύχρηστοι μηχανισμοί κλειδώματος, παρέχουν μια πιο φιλική προς το χρήστη λειτουργία, ακόμα και για το νέο οδηγό.

Στο ίδιο τεύχος #366

PreviousNext