Τροχοί & TIR

Ακριβότερο το φουλάρισμα λόγω αυξήσεων στο πετρέλαιο

Έρχονται τις αμέσως επόμενες ημέρες οι ανατιμήσεις στα καύσιμα εξαιτίας των κρίσιμων εξελίξεων μεταξύ Ιράν και Η.Π.Α., μετά την επίθεση που δέχτηκαν οι πετρελαϊκές υποδομές της Σαουδικής Αραβίας. Ήδ
Τρίτη 17/09/2019 - 12:35
Κοινοποίηση στα Social Media

Έρχονται τις αμέσως επόμενες ημέρες οι ανατιμήσεις στα καύσιμα εξαιτίας των κρίσιμων εξελίξεων μεταξύ Ιράν και Η.Π.Α., μετά την επίθεση που δέχτηκαν οι πετρελαϊκές υποδομές της Σαουδικής Αραβίας.

Ήδη η τιμή του μπρεντ βρίσκεται πάνω από τα 70 δολάρια το βαρέλι, με τις εκτιμήσεις να συμφωνούν ότι σύντομα θα ξεπεράσει τα 75 δολάρια, ενώ οι πρώτες αυξήσεις ξεκίνησαν στις αντλίες της Γαλλίας και της Ιταλίας.

Στην Ελλάδα αναμένονται πολύ σύντομα οι αυξήσεις, με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων, κ. Ασμάτογλου, να κάνει λόγο για αυξήσεις περί τα 5-6 λεπτά το λίτρο, που σημαίνει ότι για ένα 600άρι ρεζερβουάρ πετρελαίου φορτηγού το επιπλέον κόστος θα είναι περί τα 35 ευρώ.

Και όπως συμβαίνει πάντα, οι μεγαλύτερες αυξήσεις αναμένεται να σημειωθούν στη νησιωτική χώρα και σε περιοχές στα ηπειρωτικά που βρίσκονται μακριά από σταθμούς ανεφοδιασμού.

PreviousNext