Τροχοί & TIR

Να σκεπάζουν ό,τι σκάβουν

Το πρόβλημα που συχνά προκαλούν εκείνοι που σκάβουν τους δρόμους για λογαριασμό διαφόρων Οργανισμών ή και εταιρειών χωρίς να αποκαθιστούν το οδόστρωμα και τα πεζοδρόμια έθεσαν εκπρόσωποι της Τοπικής
Τετάρτη 20/01/2021 - 13:34
Κοινοποίηση στα Social Media

Το πρόβλημα που συχνά προκαλούν εκείνοι που σκάβουν τους δρόμους για λογαριασμό διαφόρων Οργανισμών ή και εταιρειών χωρίς να αποκαθιστούν το οδόστρωμα και τα πεζοδρόμια έθεσαν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον υπ. Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, και στον Γενικό Γραμματέα Υποδομών, Γιώργο Καραγιάννη.

Ειδικότερα, σε συνάντηση που είχε το προεδρείο της ΚΕΔΕ με την ηγεσία του υπ. Υποδομών και Μεταφορών, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δ. Παπαστεργίου, έθεσε τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, μεταξύ αυτών και το πρόβλημα της μη αποκατάστασης των δρόμων μετά από εργασίες:

«Ευελπιστούμε ότι θα προχωρήσουν και οι αλλαγές που ζητάει σύσσωμη η Τοπική Αυτοδιοίκηση και η ΚΕΔΕ για την καλύτερη οργάνωση μεταξύ των διαφόρων φορέων που εκτελούν παρεμβάσεις στα δίκτυα, μερικές φορές ακόμη και χωρίς Δημοτική άδεια, οι οποίοι σκάβουν τους δρόμους χωρίς συνεννόηση και πολλές φορές και χωρίς να αποκαθιστούν το οδικό δίκτυο στην προηγούμενη κατάσταση», ανέφερε ο κ. Παπαστεργίου και επανέλαβε το πάγιο αίτημα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, να υπάρξει ένα δεσμευτικό πλαίσιο πάνω σ’ αυτό.

Καταλήγοντας, έθεσε, επίσης, και το πρόβλημα με τη συντήρηση των επαρχιακών οδών.

«Προσπαθούμε να στηρίξουμε τους Δήμους όσον αφορά στις έξυπνες υποδομές και την οδική ασφάλεια», ανέφερε από την πλευρά του ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής.

PreviousNext