Τροχοί & TIR

Oliver Zipse: Με το βλέμμα στην ηλεκτροκίνηση ο νέος πρόεδρος του ACEA.

Ο πρόεδρος του γκρουπ της BMW, Oliver Zipse, αναλαμβάνει την προεδρία του συνδέσμου των Ευρωπαίων Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACEA ) για το 2021, διαδεχόμενος τον Michael Manley CEO της Fiat. «Η επόμ
Δευτέρα 07/12/2020 - 13:55
Κοινοποίηση στα Social Media
Ο πρόεδρος του γκρουπ της BMW, Oliver Zipse, αναλαμβάνει την προεδρία του acea
Ο πρόεδρος του γκρουπ της BMW, Oliver Zipse, αναλαμβάνει την προεδρία του ACEA

Ο πρόεδρος του γκρουπ της BMW, Oliver Zipse, αναλαμβάνει την προεδρία του συνδέσμου των Ευρωπαίων Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACEA ) για το 2021, διαδεχόμενος τον Michael Manley CEO της Fiat.

«Η επόμενη χρονιά θα είναι ζωτικής σημασίας για την αυτοκινητοβιομηχανία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη μετάβασή της στη βιώσιμη κινητικότητα», ανέφερε ο Zipse και πρόσθεσε πως «Είμαστε πεπεισμένοι στην ανάγκη της συνένωσης των δυνάμεων της βιομηχανίας και ότι, μαζί με την πολιτική ηγεσία, θα επιτύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα στη μάχη της κλιματικής αλλαγής. Κάθε πλευρά θα πρέπει να συνεισφέρει στον υπέρτερο στόχο που είναι η μείωση των ρύπων», ανέφερε ο Oliver Zipse για να τονίσει κατόπιν την υποχρέωση των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να προχωρήσουν στην ανάπτυξη των υποδομών φόρτισης και την προώθηση της ηλεκτροκίνησης ώστε, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα να γίνουν πιο χρηστικά και να καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις των πελατών.

PreviousNext