Τροχοί & TIR

Βράβευση για τέσσερις Έλληνες επίσημους εμπόρους της Ford

Οι Ford Ν. Αναστασίου Α.Ε. (Λάρισα – Βόλος), Ford Βροχίδης – Χατζής Α.Ε. (Θεσσαλονίκη), Ford Σταθοκωστόπουλος Α.Ε.Ε. (Αγρίνιο) και Ford Κ. Γκαρτζονίκας Α.Ε.Β.Ε. (Ιωάννινα), είναι οι τέσσερις Έλληνες
Τρίτη 20/11/2018 - 13:21
Κοινοποίηση στα Social Media

Οι Ford Ν. Αναστασίου Α.Ε. (Λάρισα – Βόλος), Ford Βροχίδης – Χατζής Α.Ε. (Θεσσαλονίκη), Ford Σταθοκωστόπουλος Α.Ε.Ε. (Αγρίνιο) και Ford Κ. Γκαρτζονίκας Α.Ε.Β.Ε. (Ιωάννινα), είναι οι τέσσερις Έλληνες επίσημοι έμποροι της Ford που κέρδισαν φέτος το «Βραβείο Προέδρου» της εταιρείας, γεγονός που τους κατατάσσει στους κορυφαίους συνεργάτες της μάρκας στην Ευρώπη.

Η Ford Motor Ελλάς τους παρέδωσε το «Βραβείο Προέδρου» (Chairman’s Award) σε ειδική εκδήλωση. Τα βραβεία δόθηκαν στους νικητές από την κα. Πέτρη Λογαρά, Operations Manager της Ford Motor Ελλάς και τον κ. Βασίλη Παπαναστασίου, Διευθυντή After Sales της Ford Motor Ελλάς. «Βρισκόμαστε σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον πωλήσεων. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που οι επίσημοι έμποροι καταβάλλουν κάθε φορά τη μέγιστη προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων μας. Τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη», δήλωσε η κα. Πέτρη Λογαρά. «Η βελτίωση της εμπειρίας των πελατών μας σε όλα τα επίπεδα είναι βασικός μας στόχος. Η συμβολή όλων των επίσημων εμπόρων είναι καθοριστικός παράγοντας για την επίτευξη του στόχου αυτού», δήλωσε ο κ. Βασίλης Παπαναστασίου.

Υπενθυμίζεται, πως το «Βραβείο Προέδρου» της Ford είναι ένα πανευρωπαϊκό πρόγραμμα αναγνώρισης και επιβράβευσης των επίσημων εμπόρων για τις επιδόσεις τους στις πωλήσεις οχημάτων και ανταλλακτικών, αλλά κυρίως στην εμπειρία που προσφέρουν στους πελάτες τους, η οποία αξιολογείται από τα σχόλια των ίδιων των πελατών. Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν κάθε χρόνο όλοι οι επίσημοι έμποροι της μάρκας σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

PreviousNext