Τροχοί & TIR

Άρνηση Πληρωμής Διοδίων

Οι ενέργειες των κατοίκων της Β.Α. Αττικής και τι απαντά η Νέα Οδός Α.Ε. Ενώ οι κάτοικοι της Βορειοανατολικής Αττικής επιμένουν στην κατάργηση όλων των διοδίων εντός του νομού, προβαίνοντας σε διάφο
Sunday 26/02/2012 - 22:26
Κοινοποίηση στα Social Media

Οι ενέργειες των κατοίκων της Β.Α. Αττικής και τι απαντά η Νέα Οδός Α.Ε.

Ενώ οι κάτοικοι της Βορειοανατολικής Αττικής επιμένουν στην κατάργηση όλων των διοδίων εντός του νομού, προβαίνοντας σε διάφορες ενέργειες (άρνηση πληρωμής διοδίων, διαμαρτυρίες, κλείσιμο εθνικών οδών και όχι μόνο), η διεύθυνση της Νέας Οδού, απαντά επί όλων αυτών, χαρακτηρίζοντας λάθος τις κινητοποιήσεις των πολιτών κατά των εταιρειών και εντελώς άδικες τις επιθέσεις και τους βανδαλισμούς που δέχονται σε καθημερινή βάση οι εγκαταστάσεις και τα ταμεία των διοδίων.
Καθώς, το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR συχνά δέχεται τα ερωτήματα των αναγνωστών του για το αν είναι σωστό ή λάθος κάποιοι να μην πληρώνουν διόδια επικαλούμενοι την μη αποπεράτωση των δρόμων, ή -στην περίπτωση των κατοίκων- το υψηλό κόστος που συνεπάγεται γι' αυτούς οι καθημερινές τους μετακινήσεις, προχώρησε σε ένα διαφωτιστικό ρεπορτάζ, παίρνοντας τις απόψεις των πολιτών και ζητώντας ταυτόχρονα από τη Νέα Οδό να τοποθετηθεί επί αυτών, και σας το παρουσιάζει στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Απριλίου που κυκλοφορεί.

Στο ίδιο τεύχος #264

PreviousNext