Τροχοί & TIR

Αντιδράσεις - σχόλια - παρατηρήσεις και προτάσεις επί του σχεδίου νόμου

Ανάλογες της σοβαρότητας του σχεδίου νόμου που δημοσιοποίησε το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ήταν και οι αντιδράσεις των αυτοκινητιστών και των συνδικαλιστικών τους οργάνων με πλήθος σχ
Sunday 26/02/2012 - 22:27
Κοινοποίηση στα Social Media

Ανάλογες της σοβαρότητας του σχεδίου νόμου που δημοσιοποίησε το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ήταν και οι αντιδράσεις των αυτοκινητιστών και των συνδικαλιστικών τους οργάνων με πλήθος σχολίων, παρατηρήσεων, αλλά και προτάσεων που είτε αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο, είτε έφτασαν στο Τ&Τ.

Πολλές οι απόψεις, λίγες οι εμπεριστατωμένες γνώμες και ακόμη λιγότερες οι εποικοδομητικές προτάσεις. Το Τ&Τ ζήτησε και τις απόψεις συγκεκριμένων προσώπων με εμπειρία στη Μεταφορά που στελεχώνουν σωματεία διαφορετικών κατηγοριών μεταφορών απ' όλη την Ελλάδα, τις οποίες απόψεις παραθέτουμε στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Ιουνίου που κυκλοφορεί.

Θα πρέπει ωστόσο, να επισημάνουμε ότι το σωματείο «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» της Θεσσαλονίκης ήταν αυτό που έγκαιρα απέστειλε στο ΥπΜεΔι ένα πλήρες κείμενο παρατηρήσεων και προσθηκών το οποίο δημοσιεύουμε -αν και πολυσέλιδο- λόγω του ενδιαφέροντος που παρουσιάζει. Ακολουθούν τα άλλα κείμενα που λάβαμε, καθώς και οι συνεντεύξεις εκπροσώπων της Μεταφοράς.

PreviousNext