Τροχοί & TIR

Λιμάνι Πειραιά: Το μεγάλο στοίχημα

Το λιμάνι αλλάζει εποχή. Η Cosco κάνει τα πρώτα της βήματα και οι επαγγελματίες, κοιτούν με αγωνία τα νέα δεδομένα. Η ΣΕΠ Α.Ε. (θυγατρική πλέον της Cosco) που έχει αναλάβει την οργάνωση και ιδίως το
από Νίκος Λιβανός | Sunday 26/02/2012 - 22:27
Κοινοποίηση στα Social Media

Το λιμάνι αλλάζει εποχή.

Η Cosco κάνει τα πρώτα της βήματα και οι επαγγελματίες, κοιτούν με αγωνία τα νέα δεδομένα.

Η ΣΕΠ Α.Ε. (θυγατρική πλέον της Cosco) που έχει αναλάβει την οργάνωση και ιδίως τον εκσυγχρονισμό στον τρόπο παραλαβής και παράδοσης των εμπορευματοκιβωτίων βρίσκεται υπ' ατμόν με όπλο ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα που υπόσχεται να μειώσει σημαντικά τον χρόνο αναμονής των φορτηγών έξω από το λιμάνι.

Οι ουρές τελείωσαν και ήρθαν οι σωτήρες;

Οι εφιάλτες εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας και πλέον το όνειρο για αύξηση του μεταφορικού έργου γίνεται πραγματικότητα;

«Ο χρόνος θα δείξει», αναφέρουν οι επαγγελματίες μεταφορείς που περιμένουν σημάδια βελτίωσης και αύξηση της παραγωγικότητας. Επισκεπτόμαστε τα νέα γραφεία της ΣΕΠ Α.Ε. και μαθαίνουμε για το νέο τρόπο παραλαβής και παράδοσης των εμπορευματοκιβωτίων, παίρνουμε την γνώμη τριών μεταφορέων που βρίσκονται υπό την στέγη του ΦΟΡΕΑ Α.Ε., ενός νέου σχήματος που απαρτίζει περισσότερους από 90 μεταφορείς, ενώ ενημερωνόμαστε και για τη Διακίνηση Α.Ε. που απορροφά ένα μεγάλο τμήμα ανάθεσης εργασιών από την Cosco και τα δημοσιεύουμε στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Ιουλίου που κυκλοφορεί.

Στο ίδιο τεύχος #267

PreviousNext