Τροχοί & TIR

Οι Αυτοκινητιστές για το Make-A-Wish (Κάνε-μια-ευχή-Ελλάδος).

Συγχαρητήρια! Η μόνη λέξη που αξίζει στους αυτοκινητιστές που βλέπετε στις φωτογραφίες του ΤΡΟΧΟΙ & TIR Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί.Χωρίς σκέψη, χωρίς κουβέντα, χωρίς δεύτερη ερώτηση, άφησαν σπίτι
Sunday 26/02/2012 - 22:27
Κοινοποίηση στα Social Media

Συγχαρητήρια!

Η μόνη λέξη που αξίζει στους αυτοκινητιστές που βλέπετε στις φωτογραφίες του ΤΡΟΧΟΙ & TIR Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί.
Χωρίς σκέψη, χωρίς κουβέντα, χωρίς δεύτερη ερώτηση, άφησαν σπίτι και δουλειά και ήρθαν με τα καλούδια τους στο Ελληνικό, στο χώρο του παλιού αεροδρομίου.
Ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του διεθνούς φιλανθρωπικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-μια-ευχή-Ελλάδος).
Μερικές εβδομάδες νωρίτερα, ένας 4χρονος μικρούλης από τη Λήμνο, είχε κάνει τη δική του ευχή: Να οδηγήσει φορτηγό. Να ζήσει την καμπίνα του, να τρέξει με αυτό. Με πραγματικό φορτηγό.
Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Οργανισμού που έχει σαν αποστολή την υλοποίηση των ευχών των παιδιών με προβλήματα υγείας.
Η αρχή έγινε με ένα τηλεφώνημα της υπευθύνου Make-A-Wish (Κάνε-μια-ευχή-Ελλάδος) στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR και σχεδόν αμέσως βρέθηκαν οι αυτοκινητιστές που θα διέθεταν τα φορτηγά τους και τον χρόνο τους για να εκπληρωθεί η ευχή του παιδιού.
Το πρωινό της Κυριακής της 31ης του Οκτώβρη, στο παλιό αεροδρόμιο, ούτε αέρας υπήρχε, ούτε άνθρωποι, ούτε φορτηγά. Υπήρχε μόνο συγκίνηση. Βαθειά, ανείπωτη συγκίνηση που τα σκέπαζε όλα.
Τα φτιαγμένα τρακτόρια, με τις υπέροχες αερογραφίες, τη μεγάλη πολυαξονική νταλίκα, το πανύψηλο γερανό με τα πολύχρωμα μπαλόνια στην κορυφή και άνθρωποι ευγενικοί, χαμογελαστοί, πρόθυμοι να δώσουν τη χαρά την απρόσμενη και απερίγραπτη χαρά, στον μικρό λημνιώτη.
Που δεν άργησε να πάρει τη θέση του στο κάθισμα του οδηγού. Τι κι αν τα πόδια του δεν έφταναν στα πεντάλ;
Το φορτηγό με συνοδηγό τον ιδιοκτήτη του ξεκίνησε...
Στον άνετο χώρο του αεροδρομίου, ο μικρούλης το στρόφαρε, έχοντας πλέον ύφος μεγάλου επαγγελματία. Γρήγορα ανακάλυψε τους αεροτενόρους και τα κλάξον, που τον ανέβασαν στα ύψη.
Η χαρά του ατελείωτη. Συνέχισε και με άλλο και μετά με άλλο φορτηγό. Φανταστείτε τον, όταν οδηγούσε την πολυαξονική νταλίκα, ή -αυτό ήταν το αποκορύφωμα της χαράς του- όταν ο οδηγός αφού έβαλε μια πρώτη ταχύτητα και έλυσε το χειρόφρενο, άφησε τον μικρούλη στο τιμόνι και ο ίδιος περιορίστηκε να περπατάει στο πλάι του φορτηγού.
Όμως, η μέρα επεφύλαξε και άλλες ευχάριστες εκπλήξεις για τον μικρό.
Έτσι, σε λίγο, είδε τα φορτηγά να τρέχουν, να κάνουν τα γνωστά στροφιλίκια τους και ακόμη, να βγαίνουν στην κόντρα. SCANIA και VOLVO κοντραρίστηκαν μερικές φορές και ο μικρός, μη αντέχοντας στον πειρασμό πήρε θέση... πιλότου. Και έτρεξε.
Η ευχή του, με τον καλύτερο τρόπο, είχε εκπληρωθεί.
Χάρη στην κινητοποίηση του Οργανισμού και την ευγενική προσφορά των αυτοκινητιστών.
Συγχαρητήρια στην Αγαθή Τσιγκοπούλου, συντονίστρια ευχών του Make-A-Wish (Κάνε-μια-ευχή-Ελλάδος) και τους συνεργάτες της για την αγάπη τους σ' αυτό που κάνουν -και το κάνουν θαυμάσια- στους Μιχάλη Χιώτη, Σταύρο Πιτόγλου, Κώστα Οικονόμου, Τάκη Χαχαλά, Βασίλη Κουτσαντωνόπουλο, τον Χάρη Μαρουφίδη, την εταιρεία ΧΑΡΗ TRANS και όλους όσους συνετέλεσαν στην εκπλήρωση της ευχής.

PreviousNext