Τροχοί & TIR

Στο Μαρόκο με AXOR 1843

Μαρόκο. Στη χώρα αυτή, το σύνολο σχεδόν των χερσαίων μεταφορών πραγματοποιείται από τα φορτηγά. Λέμε σχεδόν για να μην αδικήσουμε τα χιλιάδες κάρα που κυκλοφορούν στις κωμοπόλεις και στα χωριά με δυ
Sunday 26/02/2012 - 22:27
Κοινοποίηση στα Social Media

Μαρόκο. Στη χώρα αυτή, το σύνολο σχεδόν των χερσαίων μεταφορών πραγματοποιείται από τα φορτηγά. Λέμε σχεδόν για να μην αδικήσουμε τα χιλιάδες κάρα που κυκλοφορούν στις κωμοπόλεις και στα χωριά με δυνάμεις έλξης τα βόδια ή τα μουλάρια. Μερίδιο όμως στο μεταφορικό έργο κατέχουν και τα παραδοσιακά καραβάνια από καμήλες που συνεχίζουν να διασχίζουν την έρημο η οποία καλύπτει το μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, ενώ ένα άλλο επίσης μεγάλο τμήμα αποτελείται από οροσειρές δύσβατες και απρόσιτες για οποιοδήποτε τροχοφόρο όχημα.


Ένα AXOR 1843 καινούργιο, αποκτήθηκε πρόσφατα από μια μαροκινή μεταφορική εταιρεία, την M & B Transport με έδρα την Καζαμπλάνκα που συνεργάζεται με μια γερμανική φίρμα και αυτό στάθηκε αφορμή να γίνει ένα εντυπωσιακό οδοιπορικό στο Μαρόκο για το τεύχος Φεβρουαρίου από τον συνάδελφο Richard Kiemberger, συνεργάτη του Τ&Τ.

PreviousNext