Τροχοί & TIR

Στο δρόμο με το νέο Mercedes-Benz Actros

Από τη θεωρία και τις στατικές παρουσιάσεις, περάσαμε στην πράξη και στο δρόμο. Μιλάμε για το πρώτο test drive του νέου Actros που ήρθε να επιβεβαιώσει τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας που ενσωματών
Sunday 26/02/2012 - 22:27
Κοινοποίηση στα Social Media
Στο δρόμο με το νέο Mercedes-Benz Actros
Στο δρόμο με το νέο Mercedes-Benz Actros

Από τη θεωρία και τις στατικές παρουσιάσεις, περάσαμε στην πράξη και στο δρόμο. Μιλάμε για το πρώτο test drive του νέου Actros που ήρθε να επιβεβαιώσει τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας που ενσωματώνει και ταυτόχρονα να κάνει αισθητή στον οδηγό μια άλλη βελτιωμένη συμπεριφορά και ένα εξαιρετικό, καινούργιο περιβάλλον στο εσωτερικό της καμπίνας και ιδιαίτερα στο κόκπιτ οδήγησης.

Η ομάδα των ευρωπαίων δημοσιογράφων της Επιτροπής Κρίσεως των Φορτηγών στην οποία μετέχει και ο Μανώλης Αγριμανάκης, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, κλήθηκαν στη Νότια Ισπανία για να πραγματοποίησαν εκεί το πρώτο test drive του νέου Actros για μια μακρά διαδρομή από τη Μάλαγα προς την Γρανάδα, η οποία περιελάμβανε κομμάτια επαρχιακού δικτύου σε ορεινό όγκο. Η επιλογή της συγκεκριμένης διαδρομής, έγινε λόγω των πολλών και συνεχών εδαφικών εναλλαγών που προσέφερε, ώστε η δοκιμή να είναι όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστική.

Στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί, ο Μανώλης Αγριμανάκης καταγράφει αναλυτικά τη συμπεριφορά του νέου Actros στο δρόμο.

PreviousNext