Τροχοί & TIR

Busworld 2011

Η BUSWORLD ΤΩΝ ΡΕΚΟΡ Όλα δείχνουν ότι η φετινή εκδοχή της γνωστής έκθεσης Busworld (21-26 Οκτωβρίου) στην πόλη Κόρτραϊκ του Βελγίου θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία των διοργανωτών. Με τη σχετική βιομηχα
Sunday 26/02/2012 - 22:27
Κοινοποίηση στα Social Media

Η BUSWORLD ΤΩΝ ΡΕΚΟΡ

Όλα δείχνουν ότι η φετινή εκδοχή της γνωστής έκθεσης Busworld (21-26 Οκτωβρίου) στην πόλη Κόρτραϊκ του Βελγίου θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία των διοργανωτών. Με τη σχετική βιομηχανία να έχει ξεπεράσει -πλην Ελλάδας, δυστυχώς- το σοκ της βαθιάς κρίσης του 2009, ο αριθμός των εκθετών και επισκεπτών, αναμένεται να είναι πρωτοφανής. Συγκεκριμένα, 71 κατασκευαστές λεωφορείων κάθε κατηγορίας και 285 προμηθευτές από 32 χώρες αναμένεται να καλύψουν ασφυκτικά και τα 50.000 τετραγωνικά μέτρα εκθεσιακών χώρων. Σε αυτά θα πρέπει να προσθέσουμε τα δεκάδες διαθέσιμα για τεστ ντράιβ λεωφορεία στους χώρους στάθμευσης και τις παρουσιάσεις για τους επαγγελματίες οδηγούς και επιχειρηματίες του χώρου καθώς και τα πολλά ενδιαφέροντα σεμινάρια.
Επί του παρόντος, και πέρα από τα λεωφορεία των Mercedes-Benz, Setra, ΜΑΝ και NEOPLAN, για τα οποία μπορείτε να διαβάσετε στις σελίδες του τεύχους Οκτωβρίου, θα έχουμε παγκόσμια πρεμιέρα του νέου (7900) αστικού της Volvo, το πρώτο ηλεκτρικό λεωφορείο της Solaris που γιορτάζει τα 15 χρόνια από την ίδρυσή της, τον διάδοχο (ΤΧ) της σειράς T9 της VanHool, και πλήθος νέων μοντέλων από κατασκευαστές από κάθε γωνιά του πλανήτη με τη γιγαντιαία κινεζική BYD να υπόσχεται λανσάρισμα του πρώτου άκρως οικονομοτεχνικά εφικτού ως προς κτήση και απόσβεση δωδεκάμετρου ηλεκτρικού λεωφορείου. Πλήρες ρεπορτάζ και αναλυτική παρουσίαση των τεκταινόμενων της έκθεσης θα υπάρχει στο «Τ&Τ» καθώς η συντακτική ομάδα του περιοδικού θα καλύψει εκτεταμένα τη μεγαλύτερη έκθεση λεωφορείου στον κόσμο.

Στο ίδιο τεύχος #282

PreviousNext