Τροχοί & TIR

Επιπλέον έξοδος στους Ευζώνους

Μία ακόμη οδική έξοδος, από την οποία θα διέρχονται μόνο φορτηγά και άλλα βαρέα οχήματα προς τις γειτονικές βαλκανικές χώρες (κυρίως προς ΠΓΔΜ και Σερβία), θα κατασκευαστεί στο Συνοριακό Σταθμό Ευζώ
Sunday 26/02/2012 - 22:27
Κοινοποίηση στα Social Media

Μία ακόμη οδική έξοδος, από την οποία θα διέρχονται μόνο φορτηγά και άλλα βαρέα οχήματα προς τις γειτονικές βαλκανικές χώρες (κυρίως προς ΠΓΔΜ και Σερβία), θα κατασκευαστεί στο Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων. Το έργο, που αναμένεται να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί άμεσα, θα χρηματοδοτηθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας - Θράκης.
Όπως ανακοινώθηκε, για το έργο προκηρύχθηκε πρόχειρος μειοδοτικός διαγωνισμός και αφορά την ολική ανακαίνιση μιας παρακαμπτήριας λωρίδας, η οποία παρέμενε ανενεργή. Σε αυτήν θα εγκατασταθούν νέα φυλάκια και οκτώ μπάρες για τον έλεγχο των οχημάτων. Παράλληλα, θα ανακαινιστεί πλήρως το υπάρχον στέγαστρο με την εγκατάσταση νέου φωτισμού και την ολοκλήρωση άλλων εργασιών.
Στον Σταθμό των Ευζώνων προγραμματίστηκε και η ανακατασκευή των λωρίδων διέλευσης των φορτηγών στην έξοδο του κεντρικού κτηρίου, με στρώσεις σκυροδέματος και ασφαλτοτάπητα.

Στο ίδιο τεύχος #283

PreviousNext