Τροχοί & TIR

Ψηφιακές κάμερες για τα Μικτά Κλιμάκια Ελέγχου

Τώρα και φωτογραφικά ντοκουμέντα στη διάθεση των Μικτών Κλιμακίων Με ψηφιακή φωτογραφική κάμερα θα εξοπλίζονται στο εξής τα Μικτά Κλιμάκια Ελέγχου προκειμένου να καταγράφουν και φωτογραφικά τις ελλε
Κυριακή 26/02/2012 - 22:26
Κοινοποίηση στα Social Media

Τώρα και φωτογραφικά ντοκουμέντα στη διάθεση των Μικτών Κλιμακίων

Με ψηφιακή φωτογραφική κάμερα θα εξοπλίζονται στο εξής τα Μικτά Κλιμάκια Ελέγχου προκειμένου να καταγράφουν και φωτογραφικά τις ελλείψεις που διαπιστώνουν κατά τον τεχνικό έλεγχο, ενώ αντίγραφα των φωτογραφιών θα λαμβάνει και ο ιδιοκτήτης του φορτηγού.
Ακόμη, διαχωρίζονται τα πρόστιμα προς 200 και 400 ευρώ για κάθε έλλειψη ανάλογα με τη σοβαρότητα της, ενώ προβλέπεται και πότε το όχημα θα μετακινείται με γερανό.


Τα παραπάνω μεταξύ άλλων αναφέρονται σε πρόσφατη απόφαση των υπουργών Οικονομικών ΜΕ Παπαθανασίου και ΜΕ Στυλιανίδη και αποσκοπεί στον αποτελεσματικότερο τεχνικό έλεγχο των ελληνικών και ξένων οχημάτων.
Με τη ίδια απόφαση, αναβαθμίζεται και το προσωπικό των Μ.Κ. καθώς ο ένας, τουλάχιστον, εκ των δύο εκπροσώπων της Υπηρεσίας Μεταφορών και Επικοινωνιών ή Κ.Τ.Ε.Ο. της οικείας Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης οφείλει να είναι κάτοχος
ισχύοντος Πιστοποιητικού Ελεγκτή Δημοσίου Κ.Τ.Ε.Ο.

Αναλυτικά, η απόφαση στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Μαΐου που κυκλοφορεί.

Στο ίδιο τεύχος #253

PreviousNext