Τροχοί & TIR

Στα Καρπάθια Όρη της Ρουμανίας με Ζωάμαξα

Μαζεύεις χιλιόμετρα και εμπειρίες... Το T&T με το συντάκτη του Παύλο Μαυρομύτη πραγματοποίησε τον Ιούλιο ταξίδι στα νέα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία για να γνωρ
από Παύλος Μαυρομύτης | Κυριακή 26/02/2012 - 22:26
Κοινοποίηση στα Social Media
Στα Καρπάθια Όρη της Ρουμανίας με Ζωάμαξα
Στα Καρπάθια Όρη της Ρουμανίας με Ζωάμαξα

Μαζεύεις χιλιόμετρα και εμπειρίες...

Το T&T με το συντάκτη του Παύλο Μαυρομύτη πραγματοποίησε τον Ιούλιο ταξίδι στα νέα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία για να γνωρίσει από κοντά τις συνθήκες που επικρατούν εκεί κυρίως στις οδικές υποδομές.

Συνταξιδιώτης και παράλληλα ξεναγός μας σε αυτό το ρεπορτάζ των 2.214 χ.λ.μ υπήρξε ο Χάρης Σουμαράς από τη Σίνδο Θεσσαλονίκης με το MAN 19.463 που έλκει ζωάμαξα. Η επιλογή του Χάρη δεν έγινε τυχαία καθώς είχαμε τις καλύτερες συστάσεις γι' αυτόν και γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό άτομο. Επιπλέον, ο Χάρης ταξιδεύει στη Ρουμανία με το πατέρα του, τον κ. Χρυσόστομο εδώ και 13 χρόνια γνωρίζοντας την χώρα απ' έξω και ανακατωτά και την τελευταία πενταετία που έχει βγάλει επαγγελματικό δίπλωμα εκτελεί δρομολόγια-express μόνος του.

Βρεθήκαμε στις εγκαταστάσεις της οικογένειας Σουμαρά στη Σίνδο στις 13 Ιουλίου όπου πλύναμε τη ζωάμαξα στο πλυντήριο που υπάρχει εκεί και στο οποίο πλένουν και αρκετά Δ.Χ φορτηγά. Βολέψαμε τα πράγματα μας στους πολλούς αποθηκευτικούς χώρους που έχει το MAN, αποχαιρετήσαμε τον αδερφό του Χάρη, το Γιωργάρα, με τον οποίο είχαμε πραγματοποιήσει παλιότερα ρεπορτάζ στην Τσεχία και έχοντας 376.509 χ.λ.μ στο κοντέρ του τράκτορα ξεκινήσαμε με σηκωμένο τον τεμπέλη την άνοδο μας για τα σύνορα με Βουλγαρία, στον Προμαχώνα.

Η συνέχεια στο Τροχοί & TIR Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί.

Στο ίδιο τεύχος #257

Διαβάστε επίσης

PreviousNext