Τροχοί & TIR

Θεσσαλονίκη-Γιάννενα με Scania R 730

Το μεγαλύτερο φορτηγό από άποψη ιπποδύναμης το Scania R 730 κατέφτασε και στην Ελλάδα. Με κύριο ατού τη μεγάλη ιπποδύναμη, τους 730 ίππους και την επίσης υψηλή του ροπή, στα 3.500 Nm, το Scania R 73
Κυριακή 26/02/2012 - 22:27
Κοινοποίηση στα Social Media
Θεσσαλονίκη-Γιάννενα με Scania R 730
Θεσσαλονίκη-Γιάννενα με Scania R 730

Το μεγαλύτερο φορτηγό από άποψη ιπποδύναμης το Scania R 730 κατέφτασε και στην Ελλάδα. Με κύριο ατού τη μεγάλη ιπποδύναμη, τους 730 ίππους και την επίσης υψηλή του ροπή, στα 3.500 Nm, το Scania R 730 αποτελεί σίγουρα τον... Βασιλιά του δρόμου. Παρόλο που είμαστε στην καρδιά της οικονομικής κρίσης, τοποθετήθηκαν αρκετές παραγγελίες. Με τον καιρό θα έχουμε την ευκαιρία να καταγράψουμε αρκετές απόψεις ιδιοκτητών του R 730.



Οι παραγγελίες λοιπόν για το R 730, όπως αναφέραμε, ήταν και είναι αρκετές και μια από τις πρώτες που έγιναν ήταν από τον ιδιοκτήτη της Trans Oil LTD κ. Παναγιώτη Κοτανίδη από τη Θεσσαλονίκη. Η εταιρεία του κ. Κοτανίδη ειδικεύεται στη μεταφορά καυσίμων και επικίνδυνων υγρών και είναι αρκετά οργανωμένη εταιρεία. Αποτελείται από ένα σημαντικό αριθμό ιδιόκτητων φορτηγών και συνεργαζόμενων και η πλειοψηφία του στόλου αποτελείται από φορτηγά μάρκας Scania.



Η ναυαρχίδα όμως των φορτηγών είναι σίγουρα το R 730 για το οποίο όταν πληροφορηθήκαμε ότι ξεκίνησε τα δρομολόγια εκφράσαμε την επιθυμία να συνταξιδέψουμε και το ταξίδι παρουσιάζεται με πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Μαΐου που κυκλοφορεί.

Διαβάστε επίσης

PreviousNext