Τροχοί & TIR

280 νέα DAF XF για την Primafrio

Η ισπανική μεταφορική εταιρεία Primafrio παρέλαβε πρό- σφατα 280 ολοκαίνουργια DAF XF στο κέντρο επιχειρήσεών της, που βρίσκεται στην πόλη της Μούρθια. Όπως εξήγησε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρεί
Τρίτη 20/02/2018 - 17:06
Κοινοποίηση στα Social Media

Η ισπανική μεταφορική εταιρεία Primafrio παρέλαβε πρό- σφατα 280 ολοκαίνουργια DAF XF στο κέντρο επιχειρήσεών της, που βρίσκεται στην πόλη της Μούρθια.

Όπως εξήγησε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Juan Conesa, με βάση την υψηλή αξιοπιστία και τη χαμηλή κατανάλωση των 30 πρώτων XF του στόλου τους, προχώρησαν στην απόκτηση επιπλέον 250 φορτηγών, στα πλαίσια της στρατηγικής τους για επέκταση της επιχειρηματικής δράσης σε όλη την Ευρώπη.

Ο επικεφαλής της Primafrio τόνισε πως η απόφασή τους λήφθηκε κατόπιν εκτεταμένης έρευνας αγοράς και ότι σημαντικό ρόλο σε αυτήν έπαιξαν τα χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης και εκπομπών CO2 των DAF XF. Επιπλέον, η εταιρεία θέλοντας να «περιποιηθεί» τους οδηγούς της, επέλεξε τις πιο ευρύχωρες και άνετες εκδόσεις Super Space Cab. Τα 250 νέα DAF XF της Primafrio εξοπλίζονται με τον κινητήρα PACCAR MX-13, ο οποίος έχει χωρητικότητα 12,9 λίτρων και αποδίδει 480 ίππους ισχύος. Η κατανάλωση εμφανίζεται βελτιωμένη κατά 7% σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Από την ίδρυσή της στις αρχές της δεκαετίας του 1960, η Primafrio έχει εξελιχθεί σε μία ηγέτιδα μεταφορική εταιρεία με εξειδίκευση στη διαχείριση κρύων και κατεψυγμένων φορτίων, αλλά και στη μεταφορά αντικειμένων μεγάλης αξίας. Σήμερα θεωρείται ως μία από τις ταχύτερες αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου στην Ευρώπη, έχοντας παραρτήματα στην Πορτογαλία, τη Γαλλία και τη Γερμανία. Ο συνολικός στόλος της αποτελείται από περισσότερα από 2.000 οχήματα.

PreviousNext