Τροχοί & TIR

Το Σημείωμα του Εκδότη

Πανόραμα Σύγχρονης Τεχνολογίας Πανόραμα της σύγχρονης Τεχνολογίας των Μεταφορών, καθρέφτης της εξέλιξης, της προόδου και της ανάπτυξης Επαγγελματικών Αυτοκινήτων είναι η έκθεση «Transport Show» που
από Μανώλης Αγριμανάκης | Παρασκευή 02/05/2014 - 12:34
Κοινοποίηση στα Social Media

Πανόραμα Σύγχρονης Τεχνολογίας

Πανόραμα της σύγχρονης Τεχνολογίας των Μεταφορών, καθρέφτης της εξέλιξης, της προόδου και της ανάπτυξης Επαγγελματικών Αυτοκινήτων είναι η έκθεση «Transport Show» που είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί στο τέλος του μήνα.

Η παρουσία σας στο MEC αποτελεί τιμή για τους εκθέτες, οι οποίοι όχι απλά ανταποκρίθηκαν, αλλά κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για να εξασφαλίσουν κατά προτεραιότητα τα τελευταία μοντέλα φορτηγών, ελαφρών επαγγελματικών και λεωφορείων, αρκετά από τα οποία θα φτάσουν στην Παιανία απευθείας από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου τους.

Έτσι, για πρώτη φορά, μια έκθεση στην Ελλάδα θα έχει να επιδείξει τόσες πολλές «πρεμιέρες», δηλαδή πρώτες πανευρωπαϊκές εμφανίσεις οχημάτων και θα είστε εσείς οι πρώτοι που θα έχετε την ευκαιρία να τα γνωρίσετε. Αναφερόμαστε, φυσικά, σε όλα τα μοντέλα Euro 6, στα οχήματα εναλλακτικών καυσίμων, στις νέες αεροδυναμικές υπερκατασκευές επί φορτηγών κ.α. Σημειώστε ακόμη, ότι αρκετά από τα παραπάνω οχήματα, θα είναι διαθέσιμα και για test drive. Ανάλογες ήταν και οι προσπάθειες γνωστών Eλλήνων αντιπροσώπων προϊόντων του «transport industry», οι οποίοι ταξίδεψαν προσωπικά στο εξωτερικό και πέτυχαν με τη σειρά τους να έχουν διαθέσιμα στην έκθεση τα τελευταία συστήματα μετάδοσης της κίνησης, νέους άξονες, νέους επιβραδυντές, ανυψωτικά, συστήματα ψύξης - θέρμανσης και δεκάδες άλλα εξαρτήματα, ανταλλακτικά, αλλά και αναλώσιμα από λάστιχα και φίλτρα μέχρι τακάκια και λιπαντικά.

Στις σελίδες που του τεύχους που κυκλοφορεί στα περίπτερα, προβαίνουμε σε μια προεπισκόπηση (preview) της έκθεσης με αρκετά από τα προϊόντα που θα δείτε και στο σημείο αυτό, επιτρέψτε μου να σημειώσω, ότι η ενημέρωση, η ζωντανή επαφή με τα οχήματα και τα συναφή με αυτά προϊόντα, είναι χρήσιμη, θα έλεγα απαραίτητη για τον επαγγελματία και δεν θα πρέπει να συνδέεται με τη δυνατότητα ή όχι αγοράς.

Ας είναι λοιπόν, το ραντεβού όλων μας στο MEC Παιανίας, στην έκθεση «Transport Show 2014».

Σας περιμένουμε και ως τότε, καλό δρόμο να έχετε.

PreviousNext