Τροχοί & TIR

Συμφωνία Mitsubishi με Fiat για Ελαφρύ - Μεσαίο Pick Up Φορτηγό

Αυτή κι αν είναι έκπληξη: Δυο κορυφαίοι κατασκευαστές, η ιταλική Fiat και η ιαπωνική Mitsubishi, εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιούν, ότι έχουν ήδη υπογράψει μνημόνιο κατανόησης (memorandum of understanding), μια μη δεσμευτική συμφωνία, που αφορά στη δυνατότητα να αναπτύξουν και να κατασκευάσουν ένα μεσαίου μεγέθους Pick Up, το οποίο θα λανσάρει η Mitsubishi και θα βασίζεται στην επόμενη γενιά του γνωστού μοντέλου L 200. Η παραπάνω συμφωνία, ανακοινώθηκε ταυτόχρονα σε Τόκυο και Τορίνο, εκπλήσσοντας τον κόσμο του transport industry που τώρα προσπαθεί να ερμηνεύσει, πώς οι δύο όμιλοι κατέληξαν σ΄ αυτή την συνεργασία, όταν είναι γνωστοί οι δεσμοί ενός εκάστου με άλλους μεγάλους κατασκευαστές. Η πρώτη εύκολη ερμηνεία, θέλει το αφεντικό της Fiat, τον Μαρτσιόνε, να συνεχίζει αυτό που έχει ήδη ξεκινήσει, δηλαδή τη διεύρυνση των αγορών και την εκμετάλλευση της σπουδαίας τεχνολογίας που η Fiat με την FPT (Fiat Power Train) έχει αναπτύξει ιδιαίτερα στο τομέα των εναλλακτικών καυσίμων, καθώς και των βαρύτερων βαν και Pick Ups σε εκδόσεις 4Χ4 και όχι μόνο. Από την άλλη πλευρά, το μοντέλο L 200 της Mitsubishi, θεωρείται απολύτως βέβαιο, σότι και στην επόμενη γενιά του θα διαγράψει μια σπουδαία εμπορική επιτυχία τόσο στην Ευρώπη, όσο και στις άλλες μεγάλες αγορές της Ασίας και της Αμερικής.
Δευτέρα 22/09/2014 - 17:31
Κοινοποίηση στα Social Media

Αυτή κι αν είναι έκπληξη: Δυο κορυφαίοι κατασκευαστές, η ιταλική Fiat και η ιαπωνική Mitsubishi, εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιούν, ότι έχουν ήδη υπογράψει μνημόνιο κατανόησης (memorandum of understanding), μια μη δεσμευτική συμφωνία, που αφορά στη δυνατότητα να αναπτύξουν και να κατασκευάσουν ένα μεσαίου μεγέθους Pick Up, το οποίο θα λανσάρει η Mitsubishi και θα βασίζεται στην επόμενη γενιά του γνωστού μοντέλου L 200.

Η παραπάνω συμφωνία, ανακοινώθηκε ταυτόχρονα σε Τόκυο και Τορίνο, εκπλήσσοντας τον κόσμο του transport industry που τώρα προσπαθεί να ερμηνεύσει, πώς οι δύο όμιλοι κατέληξαν σ΄ αυτή την συνεργασία, όταν είναι γνωστοί οι δεσμοί ενός εκάστου με άλλους μεγάλους κατασκευαστές. Η πρώτη εύκολη ερμηνεία, θέλει το αφεντικό της Fiat, τον Μαρτσιόνε, να συνεχίζει αυτό που έχει ήδη ξεκινήσει, δηλαδή τη διεύρυνση των αγορών και την εκμετάλλευση της σπουδαίας τεχνολογίας που η Fiat με την FPT (Fiat Power Train) έχει αναπτύξει ιδιαίτερα στο τομέα των εναλλακτικών καυσίμων, καθώς και των βαρύτερων βαν και Pick Ups σε εκδόσεις 4Χ4 και όχι μόνο. Από την άλλη πλευρά, το μοντέλο L 200 της Mitsubishi, θεωρείται απολύτως βέβαιο, σότι και στην επόμενη γενιά του θα διαγράψει μια σπουδαία εμπορική επιτυχία τόσο στην Ευρώπη, όσο και στις άλλες μεγάλες αγορές της Ασίας και της Αμερικής.

PreviousNext