Τροχοί & TIR

Όλα όσα είδαμε στην 7η Συνάντηση King Club στην Πάτρα

Η Πάτρα είχε την τιμητική της φέτος αφού φιλοξένησε την 7η Πανελλήνια συνάντηση του King Club στις 10 Οκτωβρίου σ’ ένα μεγάλο χώρο κοντά στο λιμάνι, μετά από τις προηγούμενες συναντήσεις που πραγματ
από Παύλος Μαυρομύτης | Κυριακή 01/11/2015 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Πάτρα είχε την τιμητική της φέτος αφού φιλοξένησε την 7η Πανελλήνια συνάντηση του King Club στις 10 Οκτωβρίου σ’ ένα μεγάλο χώρο κοντά στο λιμάνι, μετά από τις προηγούμενες συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στα Ιωάννινα. Θετικοί στο κάλεσμα του προεδρείου ήταν δεκάδες σκανιάκηδες οι οποίοι κατέφτασαν από διάφορα μέρη της χώρας μας για να τιμήσουν το θεό τους δράκο!

Ωστόσο, οι διοργανωτές του προσκάλεσαν γενικότερα τους φίλους του φορτηγού, κάθε μάρκας και έτσι ανάμεσα στα Scania είδαμε Volvo, DAF, MAN, Renault, ακόμη και ένα αστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

Όλα τα οχήματα στήθηκαν το ένα δίπλα στο άλλο δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους του φορτηγού και όχι μόνο, να τα θαυμάσουν από κοντά. Ανάμεσά τους ξεχωρίσαμε αυτά με τις αερογραφίες, με τις ανοξείδωτες προσθήκες και τους εντυπωσιακούς χρωματισμούς. Το ένα καλύτερο από το άλλο ενώ ο ανταγωνισμός για την ανάδειξη του ομορφότερου, αρκετά μεγάλος!

Παρά τις αρχικές δυσοίωνες προβλέψεις για τον καιρό με αναφορές για καταιγίδες, η παρουσία του κόσμου ήταν μεγάλη και η ροή συνεχόμενη.

Η μεγάλη παρέλαση

Ένα μεγάλο και εντυπωσιακό κονβόι, αποτελούμενο από 85 οχήματα, με αναμμένα προβόλια, κόρνες στη διαπασών και φυσικά πολλά ντουμάνια ξεχύθηκε προς το κέντρο της πόλης. Στην Πάτρα η παρέλαση ήταν κάτι το ξεχωριστό καθώς τα οχήματα κινήθηκαν μέσα από τους κεντρικότερους δρόμους ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους κατοίκους της.

Ώρα για ντουμάνια

Όσοι δεν ακολούθησαν τη μεγαλειώδη παρέλαση, ανταμείφθηκαν από το πλούσιο θέαμα που προσέφεραν κάποιοι άλλοι καβαλάρηδες των Scania, με συνεχόμενα παντηλίκια και burn out στον χώρο της εκδήλωσης. Η συνέχεια δόθηκε σε κοσμικό κέντρο της Πάτρας με πολύ χορό, γλέντι και φυσικά το τραγούδι «Πάρε το Scania και άντε στο καλό» να έχει την τιμητική του!

Οι συνεργάτες του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR Παύλος Μαυρομύτης, Βασίλης Δαραμούσκας και Ράνια Γκοράτσα παρακολούθησαν από κοντά την εντυπωσιακή συνάντηση, συζήτησαν με τους φίλους αυτοκινητιστές και κατέγραψαν καρέ καρέ τις καλύτερες φάσεις της εκδήλωσης.

Διαβάστε επίσης

PreviousNext