Τροχοί & TIR

Ηλεκτρικά όλα τα Kalmar

Μέχρι το 2021, όλα τα προϊόντα της Kalmar θα διατίθενται και σε ηλεκτροκίνητες εκδόσεις, κάτι που είναι σε συμφωνία με το χάρτη αειφόρου ανάπτυξης της εταιρείας, που ανήκει στον όμιλο της Cargotec.
Δευτέρα 28/05/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Μέχρι το 2021, όλα τα προϊόντα της Kalmar θα διατίθενται και σε ηλεκτροκίνητες εκδόσεις, κάτι που είναι σε συμφωνία με το χάρτη αειφόρου ανάπτυξης της εταιρείας, που ανήκει στον όμιλο της Cargotec. Με αυτό τον τρόπο η μάρκα επαναεπιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για μείωση των εκπομπών στις εργασίες διακίνησης φορτίων και υλικών.

Η ενασχόληση της Kalmar με την ηλεκτροκίνηση δεν είναι νέα, καθώς η εταιρεία έχει λανσάρει στις αγορές ήδη από το 2008 ένα μικρό ηλεκτρικό περονοφόρο όχημα. Από τότε η μάρκα εμπλουτίζει τη σχετική γκάμα της με ντίζελ-ηλεκτρικά, υβριδικά και ηλεκτρικά μηχανήματα.

Σήμερα, πάνω από το 50% των μηχανημάτων διαχείρισης φορτίων της Kalmar, διατίθενται σε ηλεκτροκίνητες εκδόσεις. Τέλος, η Kalmar μέσω της φουτουριστικής σειράς «Kalmar Future Generation», μας δείχνει το πώς φαντάζεται τις μελλοντικές λύσεις διαχείρισης και διακίνησης φορτίων, όταν δηλαδή τα ηλεκτρικά αυτόνομα οχήματα θα επαναδιαμορφώσουν τα logistics.

PreviousNext