Τροχοί & TIR

Νέο κέντρο της UPS στο Λονδίνο

Η UPS άνοιξε επίσημα τη νέα μονάδα διαλογής και παράδοσης πακέτων στη νοτιοανατολική Αγγλία. Λόγος γίνεται για το νέο «London Hub» που κόστισε 120 εκ. λίρες, δηλαδή σχεδόν 137 εκ. ευρώ. Πρόκειται γι
Σάββατο 26/05/2018 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η UPS άνοιξε επίσημα τη νέα μονάδα διαλογής και παράδοσης πακέτων στη νοτιοανατολική Αγγλία. Λόγος γίνεται για το νέο «London Hub» που κόστισε 120 εκ. λίρες, δηλαδή σχεδόν 137 εκ. ευρώ. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στην ιστορία της UPS σε υποδομές εκτός Η.Π.Α.

Το νέο κτίριο των 32.000 m2 βρίσκεται στο «DP World London Gateway Logistics Park» και έχει ικανότητα επεξεργασίας μέχρι και 28.000 πακέτων ανά ώρα, ενώ υπάρχει και προοπτική για περαιτέρω επέκταση. Είναι ο τόπος εργασίας πάνω από 500 ανθρώπων και διαθέτει ιμάντες μεταφοράς μήκους σχεδόν 6,5 χλμ. (4 μίλια). Η εγκατάσταση διαθέτει προηγμένο εξοπλισμό σάρωσης και διαλογής πακέτων που αυξάνουν την ευελιξία για την αποτελεσματική δρομολόγηση των πακέτων στους τελικούς προορισμούς τους.

Η νέα μονάδα διαλογής του Λονδίνου, εντάσσεται στο επενδυτικό πρόγραμμα των 2 δις δολαρίων (σχεδόν 1,7 δις ευρώ) που ετοιμάζει η UPS για να ενδυναμώσει περαιτέρω τη θέση της στην Ευρώπη. Στο ίδιο σχέδιο ανήκει και η εγκατάσταση των 130 εκ. ευρώ στο Αϊντχόβεν της Ολλανδίας, η αντίστοιχη των 68 εκ. ευρώ στο Μπίλεφελντ της Γερμανίας και εκείνη των 85 εκ. ευρώ στο Εβρί της Γαλλίας.

PreviousNext