Τροχοί & TIR

Οχήματα ορατά μέρα - νύχτα

Την πλήρη γκάμα αντανακλαστικών φιλμ που καθιστούν ορατά τα οχήματα που τα «φορούν», παρουσίασε η εταιρεία Avery Dennison Graphics Solutions στην έκθεση FESPA 2018. Η νεότερη σειρά V-8000 διαθέτει π
Δευτέρα 30/07/2018 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Την πλήρη γκάμα αντανακλαστικών φιλμ που καθιστούν ορατά τα οχήματα που τα «φορούν», παρουσίασε η εταιρεία Avery Dennison Graphics Solutions στην έκθεση FESPA 2018.

Η νεότερη σειρά V-8000 διαθέτει παλέτα έξι αποχρώσεων που χρησιμοποιούν πρισματική τεχνολογία. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα υλικά V-8000 αντανακλούν το φως καλύτερα προς όλες τις κατευθύνσεις και η εγκατάστασή τους είναι ευκολότερη. Τα φιλμ έχουν πλάτος 1,22 μέτρων, προσαρμόζονται εύκολα στις καμπύλες του κάθε αμαξώματος και μπορούν να εφαρμοστούν με οποιοδήποτε προσανατολισμό. Ένα συμπαγές μεταλλικό στρώμα προσφέρει ανθεκτικότητα απέναντι στο νερό και στη βρωμιά, την ίδια στιγμή που εξασφαλίζει τη μικρότερη δυνατή απώλεια ανακλασιμότητας από βαθουλώματα.

Στη προϊοντική γκάμα της Avery Dennison, εντάσσεται και η σειρά V-4000 Series, μια διακοσμητική μεμβράνη που διατίθεται και αυτή σε έξι χρώματα και η οποία ταιριάζει στις εφαρμογές εμπορικών στόλων. Μια άλλη σειρά, η V-4000E, αφορά σε εφαρμογές φορτηγών και επικαθήμενων και είναι σύμφωνη με τα πρότυπα ECE-104 Class E. Η εταιρεία προσφέρει, επίσης, κολλητικές ταινίες τόσο για άκαμπτες επιφάνειες όσο και για κουρτίνες από PVC, επιτρέποντας τη δημιουργία ορατών περιοχών στα οχήματα.

PreviousNext