Τροχοί & TIR

Ανεβαίνει το «πόρτα – πόρτα»

Αυξημένα έσοδα μεγεθών παρουσίασε το 2017 η ΕΛΤΑ Courier, καθώς ο κύκλος εργασιών κινήθηκε ανοδικά κατά 9,6% και τα καθαρά κέρδη κατά 28,7%. Σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας, η εξέλιξη των εργασ
Κυριακή 30/09/2018 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Αυξημένα έσοδα μεγεθών παρουσίασε το 2017 η ΕΛΤΑ Courier, καθώς ο κύκλος εργασιών κινήθηκε ανοδικά κατά 9,6% και τα καθαρά κέρδη κατά 28,7%.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας, η εξέλιξη των εργασιών και η επίδοσή της κρίνεται επιτυχής για τη χρήση του 2017, κατά την οποία η εταιρεία παρουσίασε αυξημένα λειτουργικά κέρδη, παρά την παρατεταμένη οικονομική ύφεση της ελληνικής οικονομίας.

«Η εταιρεία ξεκίνησε για πρώτη φορά μια συστηματική και σε βάθος χρόνου προσπάθεια εξυγίανσης και εξορθολογισμού της συνολικής της λειτουργίας μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον» αναφέρει ενδεικτικά. «Το 2017, σύμφωνα με τα στοιχεία των οικονομικών καταστάσεων, είναι προφανής η καθαρή τρίτη θέση στην αγορά με βάση τον τζίρο και τα διακινηθέντα αντικείμενα μεταξύ των ελληνικών επιχειρήσεων. Επιβεβαίωση αυτού είναι και η σημαντική πλέον ζήτηση διεύρυνσης του δικτύου των εμπορικών αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα, όπως αυτή αποτυπώνεται το πρώτο 5μηνο του 2018», συμπληρώνει η διοίκηση της εταιρείας.

PreviousNext