Τροχοί & TIR

Καλύτερες μέρες για την Opel

Ένα χρόνο μετά την ένταξή της στο Groupe PSA, η Opel επανέρχεται σε επιτυχημένη τροχιά, καθώς παρουσίασε κέρδη α’ εξαμήνου 2018 της τάξης των 502 εκατομμυρίων ευρώ. «Είμαστε μία τελείως διαφορετική
Τετάρτη 29/08/2018 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Ένα χρόνο μετά την ένταξή της στο Groupe PSA, η Opel επανέρχεται σε επιτυχημένη τροχιά, καθώς παρουσίασε κέρδη α’ εξαμήνου 2018 της τάξης των 502 εκατομμυρίων ευρώ.

«Είμαστε μία τελείως διαφορετική εταιρία μετά από 12 μήνες. Έχουμε μπει σε τροχιά για να γίνουμε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί και έχουμε ήδη ευθυγραμμίσει πολλούς τομείς με στόχο το μέλλον. Έχουμε αποκομίσει πολλαπλά οφέλη από την ένταξή μας στο επιτυχημένο Groupe PSA. Είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτό – το οποίο παράλληλα αποτελεί υποχρέωση» δήλωσε ο CEO της Opel, Michael Lohscheller.

Επιπλέον, το επαναλαμβανόμενο λειτουργικό περιθώριο κέρδους για το πρώτο εξάμηνο του 2018 είναι 5,0%. Παράλληλα, σύμφωνα με την εταιρεία, βελτιώθηκε σημαντικά η ανταγωνιστικότητα των εργοστασίων παραγωγής σε όλη την Ευρώπη. Σημαντικός είναι ο ρόλος και του μηχανολογικού κέντρου του Ρούσελσχαϊμ, το οποίο αναλαμβάνει παγκόσμια ευθύνη για ολόκληρο το Groupe PSA. Διαθέτει 15 Κέντρα Εξειδίκευσης αρμόδια σε διάφορους τεχνολογικούς τομείς, όπως την εξέλιξη ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων και την επόμενη γενιά τετρακύλινδρων βενζινοκινητήρων.

PreviousNext