Τροχοί & TIR

Στην Ελλάδα το ΜΑΝ ProfiDrive

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα MAN ProfiDrive πιστοποιήθηκε πρόσφατα το τμήμα πωλήσεων φορτηγών-λεωφορείων της ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ, από τη μητρική εταιρεία MAN Truck & Bus. Έχοντας λάβει την αντίστοιχη εκπαίδ
Σάββατο 01/09/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα MAN ProfiDrive πιστοποιήθηκε πρόσφατα το τμήμα πωλήσεων φορτηγών-λεωφορείων της ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ, από τη μητρική εταιρεία MAN Truck & Bus.

Έχοντας λάβει την αντίστοιχη εκπαίδευση, το τμήμα πωλήσεων της ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ είναι πλέον σε θέση να εκπαιδεύσει και να πιστοποιήσει οδηγούς φορτηγών πάνω στις νέες τεχνολογίες κινητήρα και γραμμής κίνησης (MAN Efficient Cruise, ΜΑΝ BrakeMatic, MAN EfficientRoll) και τα συστήματα ασφαλείας (Lane Guard System, Adaptive Cruise Control, Emergency Brake Assist κ.τ.λ.) των φορτηγών MAN.

Αρχή έγινε με 15 οδηγούς και προϊσταμένους της αλυσίδας σουπερμάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος», οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν από τη ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ στο πώς να οδηγούν οικονομικά, εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες των MAN οχημάτων τους. Η εκπαίδευση, εκτός από το θεωρητικό της μέρος, συμπεριλάμβανε και πρακτική εξάσκηση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, δηλαδή σε συγκεκριμένα δρομολόγια των φορτηγών της αλυσίδας.

Αξίζει να αναφερθεί, τέλος, πως με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα MAN ProfiDrive, η εταιρεία συνεισφέρει εδώ και 35 χρόνια στη μείωση του συνολικού κόστους κτήσης-χρήσης (TCO-Total Cost of Ownership) ενός φορτηγού, σε πάνω από 67 χώρες στον κόσμο.

PreviousNext