Τροχοί & TIR

Αναδιάρθρωση για τη BLG LOGISTICS

Ο όμιλος BLG Group προχωρά σε αναδιάρθρωση της δομής του, συγχωνεύοντας σε μία νέα μονάδα, πέντε εταιρείες που απέκτησε το τελευταίο διάστημα. Η εν λόγω μονάδα ονομάζεται «BLG International Forwardi
Παρασκευή 26/10/2018 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Ο όμιλος BLG Group προχωρά σε αναδιάρθρωση της δομής του, συγχωνεύοντας σε μία νέα μονάδα, πέντε εταιρείες που απέκτησε το τελευταίο διάστημα. Η εν λόγω μονάδα ονομάζεται «BLG International Forwarding GmbH & Co. KG.» και περιλαμβάνει τις εταιρείες INFORTRA GmbH International Forwarding & Transport, Logfortra GmbH Logistic, Forwarding & Transport, Arno Rosenlöcher και Kitzinger & Co.

Το γραφείο προωθήσεων της BLG Cargo Logistics GmbH, το οποίο ιδρύθηκε 20 και πλέον χρόνια πριν στη Βρέμη, παραμένει ανεπηρέαστο από την αλλαγή. Με αυτό τον τρόπο, η BLG δημιούργησε το τμήμα προωθήσεων, καθιστώντας το τον τρίτο πυλώνα του τμήματος Contract Logistics Division, παράλληλα με τα logistics του βιομηχανικού τομέα και του λιανικού εμπορίου.

Από το Μάιο του 2017, μετά την απόκτηση των εταιρειών Arno Rosenlöcher και Kitzinger & Co., το δίκτυο αποτελείται από δεκατρία περιφερειακά υποκαταστήματα σε όλη τη Γερμανία, που προσφέρουν στους πελάτες τους τη δυνατότητα για οδικές, σιδηροδρομικές, θαλάσσιες ή και εναέριες μεταφορές.

PreviousNext