Τροχοί & TIR

Mercedes-Benz Citaro Hybrid: Λεωφορείο της Χρονιάς 2019

Στη διάρκεια της μεγαλύτερη έκθεσης επαγγελματικών οχημάτων του πλανήτη, την ΙΑΑ 2018 στο Αννόβερο της Γερμανίας, ανακοινώθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου, ο νικητής του κορυφαίου θεσμού στον χώρο του λεωφο
Τρίτη 02/10/2018 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Στη διάρκεια της μεγαλύτερη έκθεσης επαγγελματικών οχημάτων του πλανήτη, την ΙΑΑ 2018 στο Αννόβερο της Γερμανίας, ανακοινώθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου, ο νικητής του κορυφαίου θεσμού στον χώρο του λεωφορείου, του «Διεθνούς Λεωφορείου της Χρονιάς 2019».

Το Ζάγκρεμπ, η πρωτεύουσα της Κροατίας, ήταν τη φετινή χρονιά, ο τόπος όπου διεξήχθη το –ανά διετία- Euro Bus Test. Υπενθυμίζουμε ότι, μία χρονιά γίνεται συγκριτική δοκιμή για το «Πούλμαν της Χρονιάς» και την άλλη για το «Λεωφορείο της Χρονιάς». Στη φετινή εκδοχή του θεσμού, δοκιμάστηκαν τρία λεωφορεία σε πραγματικές συνθήκες –δρομολόγια του οργανισμού αστικών συγκοινωνιών της πόλης- καθώς και σε τεστ σε ελεγχόμενο, κλειστό χώρο. Πρόκειται για τα φουλ ηλεκτρικά Heuliez GX Elec, το φουτουριστικό Irizar i.e. Tram και το υβριδικό Mercedes-Benz Citaro Light Hybrid.

Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος Οκτωβρίου (366) του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR που κυκλοφορεί στα περίπτερα Ελλάδας και Κύπρου.

PreviousNext