Τροχοί & TIR

Νέες εκδόσεις IVECO Daily

Η IVECO προσφέρει για πρώτη φορά το τετρακίνητο Daily 4x4 -που πρωτοεμφανίστηκε το 1984- σε πλήρη γκάμα εκδόσεων (cab, van, chassis cowl και crew cab). Πρωτιά αποτελεί η έκδοση μικτού βάρους 7 τόνων
Πέμπτη 15/11/2018 - 20:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η IVECO προσφέρει για πρώτη φορά το τετρακίνητο Daily 4x4 -που πρωτοεμφανίστηκε το 1984- σε πλήρη γκάμα εκδόσεων (cab, van, chassis cowl και crew cab). Πρωτιά αποτελεί η έκδοση μικτού βάρους 7 τόνων, όπως και το αυτόματο κιβώτιο HiMatic των 8 σχέσεων.

Η νέα οικογένεια Daily 4x4 εξοπλίζεται με τον 3λιτρο κινητήρα της IVECO, ο οποίος αποδίδει 180 ίππους ισχύος. Συνεργάζεται -εκτός από το 8άρι αυτόματο- με χειροκίνητο κιβώτιο με 12 εμπρόσθιες και 2 όπισθεν σχέσεις, αλλά και με το αυτοματοποιημένο Hi-Matic κιβώτιο (16 μπροστά και 2 πίσω σχέσεις). Όλοι οι τροχοί διαθέτουν δισκόφρενα, με το ABS και το ESP να έχουν εξελιχθεί ειδικά για το τετρακίνητο μοντέλο.

Το Daily 4x4 έχει μήκος που φτάνει μέχρι και τα πέντε μέτρα και διατίθεται σε εκδόσεις μικτού βάρους 3,5, 5,5 και 7,0 τόνων, με επιλογή για μονούς (εκτός δρόμου) ή διπλούς (παντός εδάφους) τροχούς στον πίσω άξονα. Οι εκδόσεις van έχουν μικτό βάρος 5,5 ή 7,0 τόνων και αυτές με τους μονούς τροχούς διαθέτουν χώρο φόρτωσης 9-18 κ.μ., ενώ εκείνες με τους διπλούς τροχούς, 16-18 κ.μ. Στην κορυφή της γκάμας, η ολοκαίνουργια έκδοση των 7,0 τόνων, προσφέρει ωφέλιμο φορτίο έως και 4,3 τόνων, με τον εμπρόσθιο άξονα να δέχεται φορτίο μέχρι και 2,7 τόνων και τον οπίσθιο έως και 5 τόνων

 

Συλλεκτικό Daily και Ψυγείο CNG

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 40 χρόνια ζωής του Daily, αλλά και προς τιμήν της βράβευσής του ως «Van of the Year 2018», η IVECO λανσάρει το Daily Limited Edition, μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση του ιταλικού van, η οποία θα παραχθεί σε 500 μόλις μονάδες. To συλλεκτικό μοντέλο διαθέτει ένα ταμπλό αποκλειστικής σχεδίασης, που βασίζεται σε σχέδια των τριών γενεών του Daily. Παράλληλα, τη μορφή του κοσμούν εξατομικευμένα σήματα και αυτοκόλλητα, τα οποία αναπαράγουν το ίδιο θέμα. Το Daily Limited Edition θα διατίθεται προς πώληση σε αντιπροσώπους της IVECO σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Παράλληλα, η IVECO σε συνεργασία με την εταιρεία ενοικίασης ψυγείων, Petit Forestier, παρουσίασε ένα Daily Blue Power NP Hi-Matic σε έκδοση chassis cab, με ψυχόμενο θάλαμο της Lecapitaine. Η ψύξη της υπερκατασκευής επιτυγχάνεται μέσω του ηλεκτροκινητήρα Carrier Pulsor, ο οποίος τροφοδοτείται με ενέργεια αποκλειστικά από τον 3λιτρο κινητήρα του οχήματος, ο οποίος λειτουργεί με συμπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG) και αποδίδει 136 ίππους ισχύος και 350 Nm ροπής.

PreviousNext