Τροχοί & TIR

Μεταφορά υαλοπινάκων από τη Faymonville

Το τριαξονικό επικαθήμενο τρέιλερ FloatMAX της Faymonville, προορίζεται για τη μεταφορά βαρέων και μεγάλων διαστάσεων υαλοπινάκων. Είναι μερικώς επιμεταλλωμένο, δηλαδή τα πλαϊνά του φέρουν ελαφρά με
Παρασκευή 28/12/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Το τριαξονικό επικαθήμενο τρέιλερ FloatMAX της Faymonville, προορίζεται για τη μεταφορά βαρέων και μεγάλων διαστάσεων υαλοπινάκων. Είναι μερικώς επιμεταλλωμένο, δηλαδή τα πλαϊνά του φέρουν ελαφρά μεταλλικά πλέγματα για αυξημένη προστασία. Διαθέτει, επίσης, ένα εξελιγμένο σύστημα ασφάλισης του φορτίου και ανεξάρτητη αεροανάρτηση.

Προαιρετικά, το FloatMAX μπορεί να εξοπλιστεί με ένα κατακόρυφο και οριζόντιο υδραυλικό και ρυθμιζόμενο σύστημα στήριξης γυαλιού, για πλαίσια τύπου «Α» και «L». Επιπλέον, δίνεται η επιλογή για το πατενταρισμένο σύστημα πρόσδεσης φορτίου «MECA PUSH» της Faymonville, με οριζόντια υδραυλική-μηχανική λειτουργία, για πλαίσια «Α» και «L» (υαλοπινάκων).

Το επικαθήμενο FloatMAX, προκειμένου να ικανοποιεί κάθε μεταφορική ανάγκη, διατίθεται στις εκδόσεις: Economy, Light, Lightweight, XL, XXL, καθώς και ως πλατφόρμα φόρτωσης (με πλευρική ανοιγόμενη κουρτίνα ή με λαιμό). Μεταξύ άλλων, οι επιλογές εξοπλισμού περιλαμβάνουν: πνευματική προστασία χαμηλώματος, υδραυλικό σύστημα σύσφιξης, βοηθητική θέρμανση, τέντες και συρόμενους μουσαμάδες, αλλά και ζάντες αλουμινίου.

PreviousNext