Τροχοί & TIR

Συνεργασία της DHL στην εφοδιαστική αλυσίδα της Κίνας

Ο όμιλος Deutsche Post DHL συμφώνησε να μεταφέρει για 10 χρόνια τις δραστηριότητές της στην εφοδιαστική αλυσίδα της Κίνας στην εταιρεία S.F. Holding, ενός εκ των κορυφαίων παρόχων υπηρεσιών logistic
Πέμπτη 27/12/2018 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Ο όμιλος Deutsche Post DHL συμφώνησε να μεταφέρει για 10 χρόνια τις δραστηριότητές της στην εφοδιαστική αλυσίδα της Κίνας στην εταιρεία S.F. Holding, ενός εκ των κορυφαίων παρόχων υπηρεσιών logistics στη χώρα. Η συναλλαγή αφορά στην ηπειρωτική Κίνα, το Χονγκ Κονγκ και το Μακάο, ενώ δεν επηρεάζει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Deutsche Post DHL Group στις διεθνείς μεταφορές εμπορευμάτων και στο ηλεκτρονικό εμπόριο της Κίνας.

Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής συμφωνίας, ο όμιλος Deutsche Post DHL θα λάβει ως προκαταβολή περίπου 700 εκ. ευρώ και μια εισφορά εταιρικής σχέσης με βάση τα έσοδα για τα επόμενα δέκα χρόνια. Η S.F. Holding θα έχει πρόσβαση στις υπηρεσίες της εφοδιαστικής αλυσίδας της DHL, στην τεχνογνωσία της διαχείρισης, καθώς και στην τεχνολογία μεταφοράς και αποθήκευσης. Ο όμιλος Deutsche Post DHL από την πλευρά του, θα συνεχίσει να συμμετέχει στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά της κινεζικής αλυσίδας εφοδιασμού, αξιοποιώντας την εκτεταμένη εγχώρια υποδομή, το δίκτυο διανομής και την ευρεία βάση πελατών της S.F. Holding.

Στο ίδιο τεύχος #368

PreviousNext