Τροχοί & TIR

Γιορτινή εκδήλωση στο ηλεκτρολογείο Πίτη

Οι Βορειοελλαδίτες φίλοι έδωσαν και φέτος δυναμικό «παρών» στο ηλεκτρολογείο των αδερφών Πίτη στη Θεσσαλονίκη (S.Pitis-I.Pitis) οι οποίοι έχουν καθιερώσει τα τελευταία χρόνια ένα πλούσιο «τσιμπούσι»
από Παύλος Μαυρομύτης | Δευτέρα 18/02/2019 - 01:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Φίλοι και πελάτες του συνεργείου Πίτης.
Φίλοι και πελάτες του συνεργείου Πίτης.

Οι Βορειοελλαδίτες φίλοι έδωσαν και φέτος δυναμικό «παρών» στο ηλεκτρολογείο των αδερφών Πίτη στη Θεσσαλονίκη (S.Pitis-I.Pitis) οι οποίοι έχουν καθιερώσει τα τελευταία χρόνια ένα πλούσιο «τσιμπούσι» λίγες μέρες πριν από την αλλαγή του χρόνου.

Στις 29 Δεκεμβρίου 2018 συναντήθηκαν με φίλους και πελάτες του καταστήματός τους, όπου οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι έσπευσαν εκεί με τα φορτηγά τους. Ιδιαίτερη τιμή και για το περιοδικό μας καθώς μας προσκάλεσαν να είμαστε και εμείς μαζί τους, με τον συντάκτη μας Παύλο Μαυρομύτη.

Το καλωσόρισμα στη Θεσσαλονίκη έγινε από τον πρόεδρο του Π.Σ.Φ.Φ Κώστα Μυλωνά, τον γιο του Σάββα και τον Βαλάντη Παπαδόπουλο. Έπειτα φτάσαμε στο ηλεκτρολογείο όπου μας περίμενε μια μεγάλη παρέα γνωστών και φίλων. Στον προαύλιο χώρο είχαν συγκεντρωθεί περισσότερα από δεκαεπτά φορτηγά, τράκτορες και τριαξονικά, με τη μερίδα του λέοντος να κατέχουν τα Volvo ακολουθούμενα βέβαια από τα Scania!

Η ψησταριά, πάντα γεμάτη, στήθηκε με φόντο τα φορτηγά και στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος τοποθετήθηκε ένα μεγάλο τραπέζι με πλούσια εδέσματα. Το κέφι άναψε σύντομα με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν και οι πρώτοι χοροί. Ευχόμαστε σε όλους τους φίλους καλή χρονιά με υγεία, να είναι καλοτάξιδοι και στα αδέρφια Πίτη καλές δουλειές.

PreviousNext