Τροχοί & TIR

Η WABCO διασυνδέει 70.000 τρέιλερ της ΤΙΡ

Τον στόλο της εταιρείας TIP Trailer Services -ο οποίος αποτελείται από 70.000 τρέιλερ- θα διασυνδέσει η WABCO, εξοπλίζοντας τα οχήματα με προηγμένα συστήματα τηλεματικής και υπηρεσίες ψηφιακής διαχε
Παρασκευή 02/08/2019 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Τον στόλο της εταιρείας TIP Trailer Services -ο οποίος αποτελείται από 70.000 τρέιλερ- θα διασυνδέσει η WABCO, εξοπλίζοντας τα οχήματα με προηγμένα συστήματα τηλεματικής και υπηρεσίες ψηφιακής διαχείρισης στόλου.

Στις πιο πάνω λειτουργίες περιλαμβάνονται όχι μόνο η δυνατότητα παρακολούθησης και εντοπισμού των επικαθήμενων, αλλά και τα διαγνωστικά συστήματα καθώς και πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως η παρακολούθηση της πίεσης των ελαστικών και η διαχείριση της ψυκτικής αλυσίδας.

«Η WABCO είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργαστεί με την TIP Trailer Services, προκειμένου να συνδράμει στην επιτυχία της, μέσω της βελτιωμένης διαχείρισης των περιουσιακών της στοιχείων και της μετάβασης στην ψηφιακή εποχή. Με βάση αυτή τη μακροπρόθεσμη συνεργασία και τις προηγμένες νέες δυνατότητες συνδεσιμότητας της TIP, προσβλέπουμε πως θα δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες ανάπτυξης και καινοτομίας», δήλωσε ο επικεφαλής στόλων της WABCO στην περιοχή EMEA, Peter Bal.

Σημειώνεται πως η TIP Trailer Services που μετρά ήδη πάνω από 50 χρόνια λειτουργίας και εδρεύει στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, αποτελεί μία από τις ηγέτιδες εταιρείες στον χώρο της ενοικίασης και μίσθωσης τρέιλερ, ενώ καταπιάνεται και με τη συντήρηση και τις επισκευές των ρυμουλκούμενων οχημάτων. Δραστηριοποιείται σε 16 ευρωπαϊκές χώρες και στον Καναδά, έχοντας ως πελάτες μεταφορικές εταιρείες και εταιρείες logistics.

Στο ίδιο τεύχος #376

PreviousNext