Τροχοί & TIR

Συνεχίζεται η δωρεάν μεταφορά μαθητών

Με λεωφορεία του ΟΑΣΘ θα συνεχίσουν να μετακινούνται και στη νέα σχολική χρονιά χίλιοι πεντακόσιοι (1.500) μαθητές και μαθήτριες σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης. Τη σχετική διαδικασία γ
Παρασκευή 13/09/2019 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Με λεωφορεία του ΟΑΣΘ θα συνεχίσουν να μετακινούνται και στη νέα σχολική χρονιά χίλιοι πεντακόσιοι (1.500) μαθητές και μαθήτριες σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης.

Τη σχετική διαδικασία για τη χορήγηση καρτών απεριορίστων διαδρομών που διαθέτει ο ΟΑΣΘ και πληρώνει η Περιφέρεια, ενέκρινε πρόσφατα η Μητροπολιτική Επιτροπή Θεσσαλονίκης. «Ο ΟΑΣΘ ήδη ενημέρωσε την Περιφέρεια ότι μπορεί να υπογράψει μέχρι τέλη Δεκέμβρη για να γίνει πράξη η σύμβαση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα διαφοροποιηθούν τα δρομολόγια», δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, η οποία υπογράμμισε: «Βρισκόμαστε σε μια συνεννόηση με τον ΟΑΣΘ. Γνωρίζουν τα θέματα και γι αυτό μπαίνουμε στη διαδικασία αυτής της συνεργασίας και της σύμβασης.

Προφανώς αυτό που σήμερα εγκρίνεται, θα συνεχιστεί και με την καινούρια διοίκηση του ΟΑΣΘ, για να μην έχουμε προβλήματα», υπογράμμισε η κ. Πατουλίδου. Η ίδια διευκρίνισε ότι εκτός από τα 1.500 παιδιά που μεταφέρονται με τον ΟΑΣΘ, άλλα 10.500 στο νομό Θεσσαλονίκης μεταφέρονται με δρομολόγια που εκτελούνται με δημόσιες συμβάσεις, με ευθύνη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

PreviousNext