Τροχοί & TIR

Σύστημα FMS για τρέιλερ από WABCO και RIO

Ένα νέο σύστημα διαχείρισης στόλων (FMS - Fleet Management Solution) ειδικά για τρέιλερ, δημιούργησε η WABCO. Ονομάζεται «RIO 4TX TRAILERPULSE» και εξελίχθηκε σε συνεργασία με την RIO, την εταιρεία
Τετάρτη 04/09/2019 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Ένα νέο σύστημα διαχείρισης στόλων (FMS - Fleet Management Solution) ειδικά για τρέιλερ, δημιούργησε η WABCO.

Ονομάζεται «RIO 4TX TRAILERPULSE» και εξελίχθηκε σε συνεργασία με την RIO, την εταιρεία τηλεματικής και συνδεσιμότητας του TRATON GROUP, έναν όμιλο στον οποίο υπενθυμίζεται πως ανήκουν επίσης η Scania και η ΜΑΝ. Το σύστημα TX-TRAILERPULSE της WABCO θα ενταχθεί στην πλατφόρμα της RIO που στηρίζεται σε cloud, προσφέροντας υπηρεσίες όπως την παρακολούθηση και τον διαγνωστικό έλεγχο των τρέιλερ. Η RIO θα παρέχει σταδιακά στους πελάτες της όλο το φάσμα των λειτουργιών της συσκευής.

Επιπλέον, οι στόλοι που διαχειρίζονται ήδη τα φορτηγά τους στο περιβάλλον του RIO θα είναι σε θέση να παρακολουθούν και τα ρυμουλκούμενά τους μέσω της ίδιας πλατφόρμας. Σύμφωνα με τη WABCO, το RIO 4TX-TRAILERPULSE μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην αύξηση της κερδοφορίας των στόλων, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους, δεδομένου ότι παρέχει hardware και ψηφιακές υπηρεσίες χωρίς σημαντικό κόστος. Σημειώνεται πως το νέο ψηφιακό σύστημα τηλεματικής για τρέιλερ είναι διαθέσιμο στη Γερμανία και στην Αυστρία ήδη από φέτος το καλοκαίρι, ενώ θα ακολουθήσουν η Δυτική και η Κεντρική Ευρώπη, αλλά και το λανσάρισμα στις αγορές όλου του κόσμου.

Στο ίδιο τεύχος #377

PreviousNext